3.2.11

Ara ara

Biliyorum, uzun aralar vermeye başladım yazma konusunda. Ben ki yazmadan yapamam, ama bazen yazmamak daha iyi düşünmeye başladım...

Geçtiğimiz hafta çok zor geçti. İstanbul'a taziye için 2 günlüğüne gidip geldik. Görevse görevimizi yaptık demek istiyorum. Herşey çok tatsızdı. Annem, teyzem, büyük dayım üçünü de hiç bu kadar çökmüş görmemiştim. Geri kalan herşeyse yalan, yazmaksa anlamsız...

Göçüp giden kurtuluyor, kalanlar fani dünyanın derdine düşüyorlar demekten kendimi alamıyorum...

Manevi olarak çok zorlandığım bugünlerde bir de hazırlamam gereken müşteri albüm ve baskıları vardı. Neyse yüzümün akıyla onları da hallettim. Bugün herşey baskıdan alınacak.

Yolda giderken elime bir tığ ve yün alıp bir şeyler örüyorum. Bir yandan Serhatla sohbet ediyor, bir yandan da yolu ve kaç km hızla gittiğimizi de kontrol etmekten geri kalmıyorum :))

Bu son seferde, yastık yüzü yaparım niyetiyle başladığım bir şeyi, çanta olarak Ankara'da noktaladım :))

Üzerindeki çiçek ve kelebekler Ayça Hoşer'den. İçini beyaz keçeyle kapladım. Üzerine iki yeşil şerit diktim. Evde vardı o metal aparatlardan. Şık durur ve biraz çantaya benzer diye kullanmaktan geri kalmadım :) Ahşap çanta sapları da yine evdeki malzemelerden.





Bu kadar işin arasında bunları nasıl yapıyorum bazen ben de şaşırıyorum. Hatta dün akşam bir şey daha ördüm sonu ne olur henüz bilemiyorum :)))

Renkli Tasarımlar için çektiğim fotoğrafları facebook albümümde yayınlamaya devam ediyorum. Göz atmak isterseniz: Facebook

Ya da Flickr'dan da göz atabilirsiniz: Flickr

Şimdilik kaçıyorum, kendinize iyi bakın...

3 yorum:

  1. başın sağolsun Ayçacım şimdi gördüm, sabırlar dilerim..

    YanıtlaSil
  2. Çok şekeeeer :)Derya Baykal da böyle demişti bir gün birşeye başlıyorum başka bir şey olup çıkıyor diye :)) Elinize sağlık.Çok şık birşey olmuş bu.El işi hep iyi geliyor kadınlara sanırım zor günlerinde..Sabırlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. süpersonik güzel bi çanta olmuş aycacımm.bi defa sevgi ve sıcaklık dalgaları yayıyor sanki.bravo.resimlere de baktım gün içinde.ben de çekmek istiyorum öyle güzel resimler banane bananeee:)fotografçılık kursuna filan gitmeyi düşünüyorum aslında:)

    YanıtlaSil