16.9.10

Oysa ki Saçlarımı da Kırmızıya Boyatmıştım...



Hayırlı haberlerle geri dönüp, harika yazılar ve fotoğraflarla kendimi affettirmekti niyetim. Maalesef yine hastayım demekten kendimi alamıyorum ve bu söylemden artık nefret ediyorum. Merak içerisinde olduğum konu şudur ki; acaba bunların yakasından hastalık eksik olmasın diyen birileri var mı? varsa bu insanlar kim?

Şimdi bunu da nerde çıkardın Ayça? Nerden çıkacak işte tam buradan, dudağımın kenarından dökülüverdi... Yiyoruz, içiyoruz, çok şükür kendimize iyi bakıyoruz ama bu hastalık ve musubet hallerden kurtulamıyoruz... Doktora gittik, sakın merak etmeyin. İlaçlara da başladık. Ama benim artık bize kurşun dökecek birilerine ihtiyacım var. Safsatası, batıl inancı aman olur mu hiç öyle demeyin... Kurşun dökecek birine ihtiyacım var canlarım...

Oysaki 2 gün önce çok uzun zamandır kalmadığım kadar uzun süre kuaförde kalmıştım :) Komple bakım sir ağda dedikleri bu olsa gerek. Ama insanın kendine vakit ayırması güzel bir şeymiş bunu hatırladım. Saçlarımı kırmızıya boyattım, çok da hoşuma gitti ama istediğim gibi güzel bir fotoğraf çekinemediğim için hastalıktan, şimdilik bununla yetinmek gerekecek...

AliOs gelmişti Ankara'ya eğitim için. Onu aldık, Bahçeli 7'de bir kahve-çay-dondurma olayına giriştik. Sonra aldık bize getirdik. TV8'de çooook eski bir film vardı, birlikte izlemece :)

Çok planım vardı bu hafta için, Serhat da izinli ve evdeydi. Pek istediğimiz verimi alamadık sanki bu haftadan. Neyse yapacak bir şey yok, bir dahaki maçlara bakacağız artık...

Fotoğraflar;



13 yorum:

  1. canım saçlar çok güzel olmuşşşşş :)
    dikkat et kendine çokkk geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  2. Kırmızı saç güzel olmuş, yeşil makyajla da birbirlerine ayrıca yakışmışlar;) Eğer ihtiyaç hissediyorsan kurşun döktür tabii ki, zararı yok nasıl olsa:) Ben de bir nazar duası gönderiyorum buradan, haydi bakalım;)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun Ayçacım, döktür gitsin bence de, hiç değilse psikolojik olarak rahatlarsın:)

    YanıtlaSil
  4. kıyamam .çok geçmiş olsun .sen artık bir kurşun döktür tatlım.
    seçın da çok güzel olmuş.güle güle kullan ayçam

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsuncanım benim.dua oku bol bol.nazara ininıyorum ben. saçların süper olmuş.güle güle kullan.dilini ısır,totonu kaşı,nazar değmesin.

    YanıtlaSil
  6. zaten ne zaman plaanlasak bir aksilik oluyor planlamadan yapıcaksın herşeyi o zaman daha lezzetli

    geçmiş olsun diyorum bilim adamı olarak bu yazımı görse eşim kızacak ama bence kursun doktur bazen oluyor böyle şeyler

    YanıtlaSil
  7. zaten ne zaman plaanlasak bir aksilik oluyor planlamadan yapıcaksın herşeyi o zaman daha lezzetli

    geçmiş olsun diyorum bilim adamı olarak bu yazımı görse eşim kızacak ama bence kursun doktur bazen oluyor böyle şeyler

    YanıtlaSil
  8. Kırmızı saclı seker kıza buyuk gecmıs olsun

    Gecsın gıtsın artık bu hastalık ınsallah...


    o yuzun hep gulsun

    kedılerıne bayıldım..

    YanıtlaSil
  9. Deli kizin turkusu vardir derler ya, seninkisi deli kizin hikayesi olmus !

    Cabuk iyiles, cabuk don :))

    YanıtlaSil
  10. çoook geçmiş olsun şekerciğimm... boğazında nefesinde sorun varsa zencefil kullan.. çok rahatlatıyor.. bu havalarda hep kırgınlıklar olur.. dert etme kendine ama nazar değdiğini bende düşünüyorum doğrusu.. tütütütütütütüüüü kırkbir kere maşaAllah... kurşun döktür birini bulursan dur ben sibele sorayım belki o bilir.. yazarım birazdan sana.. muck..

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmiş olsun.. Klasik gelecektir ama olumlu düşünün başka çare yok ..Minik kedinize de aşık oldum :) Kırmızı saç çok iyi durmuş, güle güle kullanın, benimkiler de öyle senelerdir :)

    YanıtlaSil
  12. canim birden dondurma cekti o resmi görünce :( ühüüüüüü
    dondurma istiyorum..

    YanıtlaSil
  13. Kurşun falan anlamam da hakikaten bu nedir, çok sık oldu bu ara.Elem terefiş kem gözlere şiş dedim bende:))Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil