9.12.14

Lezzetli Bir Sohbet

Bugün, çok lezzetli bir gün geçirdim diyebilirim :) D'lish Cupcake'in sahibesi Sevcan, elinde bir kutu cupcake ile ziyarete geldi.

Taze cupcake diyorum, hu huuu :D

D'lish ile tanışalı bir kaç yıl oldu. Bir yaz akşamı, çok eğlenceli bir düğünde, düğün yardımcıları olarak yan yanaydı. Yaptıkları düğün pastasını ( cupcake kulesi) görünce bile ağzımın suları akmaya başlamıştı :) Tadına baktıktan sonra ise bu işi gerçekten çok iyi yaptıklarına karar verdim. Kolay kolay kremalı ürünler tüketemem. E nasıl oldu da yarısı krema olan bir tatlıyı bu kadar beğenirim, çok hafif. Tadına bakmadan karar vermeyin derim.

Neyse, Sevcan ile ortaklaşa yapacağımız bir kaç iş planlıyorduk. Uzun zamandır. Ama her iki tarafında yoğunluğu, bu ortak işleri erteledi...

DH Magazin için düğün pasta ve ikramları hakkında konuştuk. Derginin yeni sayısında Dlish'in bu yıl nasıl tatlar önerdiğini okuyabileceksiniz ;)

8-11 Ocak 2015'de Congresium'da gerçekleşecek Düğün Ankara fuarı için yapacaklarımızı konuştuk. 10 Ocak cumartesi, standımıza konuk olacaklar. Hangi saatlerde olacaklarını Düğün Hikayesi'nin sosyal medya hesaplarından duyuracağız. Cupcakeleri kaçırmayınız!

26 Aralık'ta Beysukent'te açacakları yeni şube açılışlarında görüşmek üzere, ayrıldık.

Hepinize güzel bir akşam diliyorum. Biz sergi açılışına gidiyoruz, sizleri de bekleriz...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder