14.8.11

Son bir kaç gündür

Adrasan'dan döndüğümüzden beri, bol bol çamaşır yıkadım :) Teslim edilmesi gereken müşteri işleri vardı, onları hallettim. Son dk. da bir Grupanya çekimi çıktı, onu da çektim ve fotoğraflarını gönderdim. Artık mekanın kampanyası ne zaman çıkar bilemiiiciiim :)

Serhat geldiğimizden beri ders çalışıyor. Yaz okulu 2 haftaya bitiyor ve inşallah 2 hafta sonra mezun olacak (amin) :) Sonra da ne zaman askere gideceği telaşları saracak bizi...

Bu arada ikimizde hala Dukan diyetine devam ediyoruz. ( ilk günün yazısı burada )Serhat 9 kg, ben 8 kg verdim :D Yeme düzenimiz, düzene girdi, nefes alabiliyoruz. Tabii dolaptakiler üzerimize 2 beden büyük geldiği için biraz sıkıntılanıyoruz :))) Bir elbisem var, çok da severek almıştım. Ne zaman giysem, bebek ne zaman geliyor sorularına gülüp duruyorum :))

2 gün önce twitter'da kiprikteki gözyaşı'nın naz@'ya verdiği bir tarif linkine takıldım ve çok hoşuma gitti. Hemen o gün denedim. Fırında mücver. Mutlaka denemelisiniz, belki de aranızda sürekli yapanlar da vardır. Ben hayli geride kalmış olabilirim :)) Teşekkür ederim, Sebla'cım, afiyetle yedik. Tek fark, evde hellim olmadığı için kaşar peyniri ile yaptım ve hiç yağ kullanmadan, yağlı kağıtta pişirdim :) Üzerindeki de light krem peynir :)

Tarif burada




Sonracıııma perşembe günü, KentPark'ta Duygu, İlker, Serhat, beeen bir müşteriye iş teslim edecektik. İşi teslim edip, akşam yemeğimizi de yedikten sonra mağazalara doğru uzandık. İlker ve Duygu Decathlon'da kaybolurken, ben aşkomu peşimden sürükleyerek önce Penti'ye oradan da Koton'a götürdüm. Penti'de %50 indirim var. İki gözlük ve şu rengarenk bileziklerden aldım :D




Bileziklerin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum :)

Koton'dan da evimize iki yeni minnoş aldık. Kediler her yerde :)))



Yapmam gereken daha pek çok iş var, yarın akşam üstü İstanbul yolcusuyum. Hazırlanması gereken bir valizim ve hediyelerim var.

İstanbul'a 8 aydan sonra iş için gidiyorum ve ay sonuna kadar oradayım. Aranızdan görmeyi planladıklarım var. Benimle görüşmek isteyenler de maille ulaşabilirlerse, çekim yerime en yakın yerlerde görüşme ayarlayacağımdır :)))

Hepinize mutlu bir pazar günü diliyorum. Öpüldünüüüüzzz!

8 yorum:

  1. merhabalar sakaryalımısın bende birsakaryalı olarak resimleriniz harika elerinize saglık

    YanıtlaSil
  2. mugehobi2 merhaba, İstanbulluyum :) Fotoğrafları beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  3. Bu skorla "madam dukan" unvanına tamamen nail oldunuz efendim, darısı ailecek başımıza,benim adam olmuş 91 bekleyelim 100 olsun sonra geri sayalım diyor bilemedim nasıl olcak..:))

    YanıtlaSil
  4. Biz yüzyüze gelene kadar bakalım kim daha fazla eriyecek :)bende skor 10:)))

    YanıtlaSil
  5. süpersin.. 8 kilo ne demek ya..azim işte.. ben de olmayan şey :)) bravo gerçekten ayçacım..

    fırın mücveri daha yapmadım ben. bu hafta içi yaparım kesin..

    bol fotoğraflı, bol gezmeli, tozmalı, buluşmalı istanbul sana ;)

    YanıtlaSil
  6. Ayçacım bravo size:)) Tebrik ederim:) Ne keyiftir şimdi hafif hafif gezmek:) Bu arada afiyet olsun:) Krem peynir de güzel fikir;) Hoşgeliyorsun:)

    YanıtlaSil
  7. şekerimmm ben 25 ağustos a kadar istanbuldayım sonrasın 3 eylüle kadar trabzondayım.. vaktin olursa benlede görüş :) şekerciğim şaka bir yana sen işlerine göre düzenini ayarla ben seni ararım aramızdaki mesafeye bakarız! muckkkkkk

    YanıtlaSil
  8. renkli bilenziklerden ayır ha :) bu arada bu koşturmacada yazmayı unuttun şekercim :)

    YanıtlaSil