9.4.11

Kafamı Kurcalayanlar ve Yeniler





Yakındır, artık bu son yazı diyeceğim gün diye düşünüyorum. Hakikatten bu bloglara girememe, com uzantılı sitelerin komple gitmesi çok canımı sıkıyor. 15 gün bitti www.dugunhikayesi.com kapalı. Kime derdimi nasıl anlatayım. Memleketimden insan manzaraları işte...

Allah'tan facebook grup ve fan page hala mevcut ve kapanmadı :)

Neyse efenim. Benim artık günlerim bana hiç mi hiç yetmemeye başladı. Kafamı kaşıyacak değil, parmağımı başka iş için dahi oynatacak vakit yok.


Sürekli bir plan, bir organizasyon, çekim, güzel işler yapma çabası, e bir yandan da evin işleri, devam eden misafir trafiği... Bizim eve haftada bir ziyarete gelecek bir Kezban lazım artık. Çünkü ye-ti-şe-mi-yo-rum :))

Bu aralar şehir dışı işler ve ziyaretler fazlaca. Geçen hafta sonu Muğladaydık. Oradan bir kaç kareyi blogda da yayınlamak istiyorum. Tabii görebilenlere. Facebook'ta Muğla'dan Ankara'ya adında bir de albüm açtım. Bundan sonra tüm yol fotoğraflarımı adam akıllı arşivleyip, sergileme kararı aldım. Bu da ilki oldu herhalde.

Yarın tüm gün müşteri görüşmelerim var. Sonrasında Demlin Aylin'le buluşup, bir proje üzerinde kafa patlatacağız.

Serhat'ın arkadaşı Ali bizde bir süredir yatılı misafir. Ankara'da şantiye verdiler garibime. İnşaat mühendisi mi amelemi o da çözemiyor :) Neyse uzatmıyım. Nişanlısını gelinlik provasına götürmek için yarın akşam İstanbul'a gidecek, Pazar günü de dönecek. Bize siz de gelin deyince. E hadi dedik :)) Yani pazar sabahı kahvaltımızı anamın evinde yapacağızdır, holley :)

Dönerken yolumun üzerinde olan ce eee demek istediklerim var, ama, bilemiyorum. Tamamen Ali ve Serhat'ın yol planına bağlıyım :)

Haftaya Kayseri sonra da Antep var. Hepsini yazıcam inşallah internet memleketimde kökten kapanmazsa... 

Şimdilik bu kadar. Biraz fotoğraf buyrunus. Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyoruuuuummm!







6 yorum:

  1. Merhaba Ayçacım, hem fotoğraf hem yeni yerler görmek yorucu olduğu kadar eğlenceli gibi geliyor dışarıdan,kolaylıklar diliyorum, geçtiğimiz hafta Ziya gökalp'te karşıdan karşıya geçerken gördük seni bizde otobüsteydik kuzuyla, koşuşturuyordun yine, bloğunu okumak ve elbette resimlerine bakmak çok keyifli, bloğuna veda etme sakın, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ah Deryacım, ben seni arayacağım diye diye haftalardır unutuyorum. Sen şimdi yazınca hemen yakana yapışıyım dedim :)) Arıycam seni, Çınar'ı da öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar yetişemesen de, Koşturmak en iyisi bence sana işlerinde çook başarılar diliyorum Ayçacım. Başarılı haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. kolay gelsin ama fotoları görüncede dedimki bu yorgunluğa koşuşturmyaya değer ... valla şahane fotolar bunlar...bayıldım ..sana kolay gelsin ..fotoların devamını heyecanla bekleyecem ...

    YanıtlaSil
  5. Fikribol fikribolu pek severmiş, proje olsun da yorgunluk olsun boşveeeeerrr.

    YanıtlaSil
  6. Canım yaaa :( perişan ettiler bizi. Bi öyle bir böyle. Nede keyifli yol hikayeleri . Fotoğraflar olağanüstü biran gerçekmi diye düşündüm:)

    YanıtlaSil