25.10.10

Ayça Tatilde :))





Tatilde dediysem, deniz, kum, güneş gibi bir durum söz konusu değil :)) Bu tatil Düğün Hikayesi'nde sezonu bitirdiğim anlamına geliyor. 22 ekim itibariyle evde dinlenme moduna büründüm. Öyle ihtiyacım varmış ki anlatmam mümkün değil. Halimi görmeyesiniz diye uzun zamandır hiçbir yere de fotoğraf yüklemiyorum, zira hortlak gibiydim :)))

Sanıyorum 2 hafta kadar dinleneceğim. Sonra devam...

Bu arada yaptığım bazı yüzsüzlükler var ki iyi ki yapmışım dedirten cinsten :D
Bunlardan biri sevgili bydg (bi yaşıma daha girdim), 15 eylülde bir yazı yayınladı ki beni benden aldı arkadaaaş. Böyle bir yetenek olamaz diyorum. Yüzsüzlük yapıp ben de isteriiiiiiimmmm diye debenlenmiştim bilgisayarımın başında, gözlerim yerinden fırlarken :))) Bahsettiğim güzellik burada; kendileri bir fotoğraf makinası askısı ;) Yani tam benlik :D







Sevgili bydg, benim için birden fazla seçenek sunmuştu ki aklım çıktı. Ve artık bu minnoş, tüylü fotoğraf makinası askısı benim.

Çoooooooooooooooooooooooookkkkkkk teşekkür ederim bydg ve canım ablaları :D Hepinize kucak dolusu sevgiler ve kocaman öpücükler gönderiyorum.






Bu da hediyemin hediyesi sevimli farecik;





¤´¨)
¸.•´ ¸.•*´¨)¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•`¤~♥

Bitmediiiiiii, tatil moduna bürünürüm de elime yün almaz mıyım hı??? Buyrunuz aşkoma örmeye başladığım atkı :) Çok muhteşem bir durumu ya da modeli yok sadece geçen yıl başlanıp, 3 gün önce sökülüp baştan başladığım bir atkı:D






¤´¨)
¸.•´ ¸.•*´¨)¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•`¤~♥


Bugün bir kaç yazı daha eklemeyi planlamaktayım. Çok şey var yazamadığım.
Hepinize mutlu, güzel bir p.tesi diliyorum. Öpüldünüz şekerleeeerrr ;)

10 yorum:

  1. Aman yarebbim bu günleri de gördük demek ki :) Artık çekimim var diyemeyecek misin ve biz buluşabilecek miyiz ehiehei :)
    Bu arada kokoşluğunu birkez daha kanıtladın tebrikler :P

    YanıtlaSil
  2. abla no:1 ;))25 Ekim 2010 11:38

    güle güle kullan Ayça :) ablalardan da sana sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  3. şımarırım ama bak yapma böyle:) güle güle kullan.. yaptıklarını başka bir blogta görmek de güzel bi duyguymuş:)

    YanıtlaSil
  4. Süper olmuş bu tatil işi, iyice dinlen de ders alma sıram gelsin:))

    YanıtlaSil
  5. @Duygu: Ya ama ben kokoş değilim kaşıkçıııı :)))

    @abla no:1: Siz nasıl bir kardeşler grubusunuz, bayılıyorum size. Tekrar tekrar teşekkürler :D

    @bydg: şımar şımar hiç çekinme. bence şu şartlar altında şımarmayı hakediyorsun ;)

    @nilgün: canım benim çok teşekkür ederiiiimm :)

    @kaymaklı kadayıf: kuzum ne zaman istersen :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzelmiş makinenin askısı! B.Y D.G.'in blogunda da görüştüm zaten, eline sağlık=) Güya köpeğim var ama eşyalarda tüylü ve petek yapılı şeyler beni çok huzursuz ediyor maalesef... Dinleneceğine çok sevindim, hem ruhsal hem bedensel dinlenme sana ilaç gibi gelecektir =)

    YanıtlaSil
  7. Aslı'cım ben de çok beğendim. Ben de açıkçası tüylü şeyler kullanmayı pek sevmediğimi düşünürdüm ama görünce en rahat kullanabileceğim olduğuna karar verdim. Hani ev yeteri kadar tüy yumağı ama bir tane daha alabilirdik :D Dinlenme konusuna gelince haklısın, ruhumun dinlenmesi gerekiyormuş :) Öpüyorum

    YanıtlaSil
  8. 3 nolu abla: biz de sana bayılıyoruz:D ve fotoğraflarına:D güzel günlerde kullan inşallah:*

    YanıtlaSil
  9. Hem koşturmaktan, hem insanların kaprisleriyle uğraşıp durmaktan yorulmakta haklısın Ayça... Bizim kuçu hep asker tıraşlı olunca tüy dökmüyor neyse ki :)) Bu arada söylemeyi unuttum, hani yazın objektifin kırılıp tamire gitmişti falan ya, eşim makineme olan sevgimi takdir edip(!) bana bir Nikkor 55-200 objektif hediye etti. Deneme yanılma ile tanışmaya çalışıyoruz hala kendisiyle:) Gerçi geçen bir yılın sonunda hala fotoğraf çekmekten ziyade debeleniyor sayılırım ama...

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir tatil olsun sana, o yorgunlukların ardına. Fotoğraf makinası askısı muhteşem,ellerine sağlık "Bir Yaşıma Daha Girdim" . Fare ise şirin ötesi söyleyecek kelime bulamadım.

    YanıtlaSil