31.7.10

Cuma Günü Manzaraları

Duygu, bana kahveye gelmeye niyetlenmiş. Ama haberi yok ki benim çekimim var :)) Al dedim makinanı da gel beraber gidelim çekime. Hem ne zamandır onu kandırıp bir çekime götürmek istiyordum, hem de değişiklik olur dedim :D İyi de oldu, ben çok keyif aldım.
Çekimin hemen ardından çalan telefon -daha makinamı çantaya yerleştirmeye fırsat bulamadan- da müşteri ile yapılan görüşme Kızılay'a gideceğimiz aracın bekleyeceğimiz noktaya kadar sürdü...
İlk gelen otobüse bindik. İkimizde eve gidiyoruz ya, kuzum indi yarı yolda otobüste evine daha kolay gidebileceği bir güzergaha. Duygu indi, telefon çaldı. Serhat, Hakkari'den kesin dönen AliOs'un Ankara'ya geldiğini söyledi. Tabii bu durum bizim için şöyle ifade buluyor; Hakkari'den AliOs geldi, bizde bir bayram havası :)))
AliOs'u görmemizin heyecanı ve özlemi ile uzun zamandır yapmadığımızı yapıp, Ankara'nın pis sıcağında bir güzel içtik :)))


Bu da akşamdan manzaralar;






***

Çekimlere devam. C.tesi'den manzaraları yarın çekim sonrası eve döndüğümde paylaşırım. Mutlu hafta sonları :)

6 yorum:

  1. mavi ojelı seker kız candy melek aycam benım:))

    YanıtlaSil
  2. Pazar sabahı bu saatte uyanılır mı öyküm :) Hadi gel beraber kahvaltıya gidelim :) Öpüyorum kocaman, çok güzel bir pazar günü olsun...

    YanıtlaSil
  3. Canım yaaa bu sıcaklarda sizlere kolay gelsin :D Mavi ojelerine bayıldım yaaa :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canım Ayçam ben de çok mutluusss oldum :) Merakla fotoğrafları bekliyorum. Ayrıca da artık İnn'de bi bira ısmarlarsın di miii!!

    YanıtlaSil