3.5.10

Güzel Bir Gün! :)

Sabahtan Serhat'ın kaymakamlık'ta işi vardı ve benim de belki kimliğim gerekli olabilir diye Nüfus Cüzdanımı da aldı gitti :)))

E ben nüfus cüzdanını evde unutup çıkan bir tipimdir ama nedense bile bile çıkamıyorum evden. O nedenle bugün evde çakılıyım :)))

Sonra kargo geldi. Adamcağız kimlik istedi, eeee yok ama :)) Neyse ki sıkıntı çıkmadı. Gelen paket Yelda'dandı. Geçen hafta pasajında gördüğüm nazar boncuklu yüzükler gelmişti ihi :) Bu sene annelere ne alacağımı gerçekten hiç bilmiyordum. Çokça masraf yapamayacağım için hem hoşlarına gidecek hem de görsel olarak onlara yakışacak bir hediye olması gerekti. Yüzükler cuk oturdu :D



Bir de hediyem vardı gelen paketin içinde, çocuklar gibi beni de sevindirdi Yelda saolsun :D Şapka şeklinde bir broş yihhhuuuu!!! Biliyorsunuz antini kuntini şeyleri severim :D Normal takı takmam böyle değişik şeyler gördüm mü deli kızın çeyizi gibi gezerim ortalıkta :)))


Bunlar da bizim ciciklerden bir görüntü. Dün akşam kameraya aldım. Akşam Serhat küçültüp, bloga yükleyebileceğimiz formata getirirse hemen ekliycem :D



Hepinize harika bir gün ve hafta diliyorum ve koccaman öpüyorum :)

11 yorum:

  1. Ayça'cım Cİpsi'nin yawrusu harikaymış, çok şeker .) Hediyeni güle güle kullan.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Aslı'cım çok şeker sorma. Bu meraklı olan. Diğeri çok sakin ve genelde uyuyor :) Teşekkür ederim ! Öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
  3. yavru kediniz ne muhtesem :) burnuna, kulaklarina o boncuk gozlerine bayildim grcekten...

    sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Meral, çok teşekkürler... :) İyi haftalar...

    YanıtlaSil
  5. offf bayildim ben yavrunun resmine daha cok daha cook gorelim amaa

    YanıtlaSil
  6. hehehe serrose'um söz ilk iş bu bebiklerin daha çok fotosunu ekliycem. şimdilik çok temkinli foto çekiyorum, netleme ışığı gözlerine zarar verir diye korkuyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Canım güle güle kullansın annenler yüzüklerini
    Sanada 4 kedişin annesi olduğun için broşu gönderdim güle güle kullan.
    Çok güzel bayıldım kediye.

    YanıtlaSil
  8. canımmm sağolasın.oyy ben o yavru cipsynin burnun öperim yaa nasıl şeker bişey.çok istiyorum ben de bi siyam ama eşimi razı etmek bi bizonu razı etmekten zor:))napam kedim yoksa bizonum var diye avunuyorum işte:)

    YanıtlaSil
  9. Katıksız bir kedi hastası olarak, Bu güzel kedileri ve bu muhteşem fotoğrafları çeken blog sahibesini tebrik ediyorum. Sizi zevkle takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Yeni yazının alt kısımnda bulunan linklerden sonra buraya gelmişim ama bebiş fotoğrafını görünce yazmadan edemedim, şu sevimliliğe bak yaaaeee :)

    YanıtlaSil