4.1.10

2010 - Kayıt 1 :)




Bu sabah uyandım ve karar verdim :) Bir süredir etsy ile ilgili de buradan yazıyorum. Yok şöyle oldu, yok böyle oldu diye. Vazgeçtim, eskisi gibi olacak yine Ayçanın Dükkanı :) Etsy dükkanlarım için ayrı bir blog açtım ve bundan sonra ilgili tüm detayları oradan İngilizce yazacağım. Sizin de kafanızı şişirmeyeceğim artık :)

Neyse efendim, hepinizin yeni yıl gecesi umarım iyi geçmiştir. Okuduklarımdan da bunu çıkardım.

Biz de Duygu'nun ısrarları üzerine, onun evine gittik. 6-7 kişiydik. Duygucum saolsun harika yemekler hazırlamış ve bizi her zamanki gibi çok güzel, hoş sohbet ağırladı. Bir kez de buradan teşekkür etmiş olayım. Ben de boş durmadım bir iki meze hazırlamıştım :)

Ertesi gün ise öğlen uyanıp onların 100.Yıl'daki evlerinden çıkıp elimiz kolumuz dolu bir şekilde Eryaman yolunu tuttuk. Elimiz kolumuz dolu derken Serhat'ın elektro gitarı, anfisi ve ailemizin yeni ferdi darbukamız vardı :)))

Biraz yorgun ama keyifli bir hafta sonu geçirdik.

Küçük ebattaki ürün çekimlerim için evdeki ışıklarımın fazla büyük olduğuna kanaat getirip cumartesi günü Ulus'a gittik. Niyetimiz, daha önceden adını pek çok ODTÜ'lü arkadaştan duyduğumuz elektirikçi Cengiz abiye gidip, istediğim ebat ve güçte ışık yaptırmaktı. Ama Cengiz abi yerinde olmadığı için. İdareten bir ışık ve fotoğraf için kullanılan ayrı bir lamba alıp döndük.

Bugün inşallah bir aksilik olmazsa, elimdeki ürünlerin çekimini yapacağım. Zira sahibini biraz beklettim. Çekimler bitip, sahibi ürünleri dükkanına ekledikten sonra da size tanıtacağım bu dükkanı ve sahibesini :)

Aaaaaaaaaaaa tam da unutuyordum :))) Dün veterineriz bizdeydi, Arap'ın aşıları yapıldı ve Cipsiii hamileeeee :))))))))) Ayol anneanne oluyorum :))))))))

Hepinize güzel, aydınlık, bereketli bir hafta diliyoruuuummmm

20 yorum:

  1. ben de etsy için bi blog açtım 1 hafta kadar önce, yoksa herşey birbirine karışacak sanki..

    YanıtlaSil
  2. Ayça'cım yeni blogun hayırlı olsun, Cipsi'nin hamileliği de :) Mutlu yıllar dilerim..

    YanıtlaSil
  3. AYY CİPSİye pek sevindim, çabalar sonuç verdi desene:))
    İzlemeye almışsın İcha Design, diye, Ayça'nın nicki, dedim ama fotoğraf başkaydı, sonra değiştirmişsin fotoğrafı, o zaman anladım. Bakmaya gidiyorum şimdi.
    Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  4. Dede mi oluyorum ben şimdi :)

    YanıtlaSil
  5. aa gözünaydın.kediler çoğalıyor demek ki ayy bir sürü kedi..ananelik dedelik kolay değil şekerim:)

    YanıtlaSil
  6. cipsiyi ve sizi tebrik ediyorum.cipsi benden önce doğuracak valla:)yavruları görmek için sabırsızlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Aaa hayırlı olsun anneanne oluyorsun :)Yeni yılda yeni bebişler oohh ne güzel :)

    YanıtlaSil
  8. çılgın seni demek anane oluyorsun:)) büyük büyük ananeliğini de görmek nasip olsun:) Yeni yıl vur patlasın çal oynasın geçmiş demek ki. Oh ne güzel. Mutlu ve sağlıklı bir yıl daha yaşaman dileğimle...

    YanıtlaSil
  9. Eheuhee Emoşum çok komik di mi benden önce Cipsi doğuruyor :))) Güzel dileklerin hepimiz için şekerimmm, Öpüyorum koccaman

    YanıtlaSil
  10. Serpil'cim evet, yeni yıl yeni bebişler, ilginç bir tecrübe olacak :)

    YanıtlaSil
  11. Ebru valla seni, beni solladı bu kız :) Onun yawrularından önce ben seni görmeyi o kadar çok istiyorum ki valla nasıl özledim...

    YanıtlaSil
  12. Malla'cım valla bindik bir alamete gideyoz kıyamete :)))

    YanıtlaSil
  13. aşkım dede oluyosun evet :))) arap da baba oluyooo :D

    YanıtlaSil
  14. Sesi'cim tebrikleri alıyoruz maalie :) Mutlu, güzel yıllar hepimiz için canım, öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  15. Aslı'cım çok teşekkürler, size de Kuymak ile birlikte mutlu yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili sergun haklısın, ben de bu karışıklıktan dolayı artık kendimi kaybedeceğimi farkettim ve etsy ile ilgili kısımları ayırdım :)

    YanıtlaSil
  17. aaa herhalde en genç anane sen olacaksın kıss hadi tebrikler de popülasyon arttıkça nasıl yetişeceksin hepsine birden

    YanıtlaSil
  18. Yılbaşında hep beraber olmak benim açımdan çok keyifliydi :) Geldiğiniz için teşekkürler.
    Cipsinin bebişleri mi olcaaak, yuupppi :) Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sevmek nasip olur inşallah :D

    YanıtlaSil
  19. valla ben de çok özledim.ankaraya hep günübirlik dr kontrolüne geliyorum.hiç fırsat olmuyo:(senin ananeliğine de çok özendim ya.minnoşu kısırlaştırmasaydık:(

    YanıtlaSil
  20. Amaaaaann ne de oyuncu olur onlar şimdi, biz köpük'ü aldığımızda 22 günlüktü,fırıl fırıl fırıldak bir şeydi.Ne denir, allah tamamına erdirsin:)))

    YanıtlaSil