17.12.09

5. Ankara Fotoğraf Günleri / 5th Ankara Photography Days

{Yüzleşme / Confrontation}

Türkiye'nin en geniş kapsamlı Fotoğraf etkinliği olan Ankara Fotoğraf günlerini FSK (Fotoğraf Sanatı Kurumu) düzenliyor.

Başlangıç:
18 Aralık 2009 Cuma, 10:00
Bitiş:
26 Aralık 2009 Cumartesi, 12:00
Yer:
Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Kennedy Cad. No:4 Kavaklıdere-ANKARA / Municipality of Çankaya Cagdas Sanatlar Merkezi, Kennedy St. No:4 Kavaklıdere - ANKARA

Fotoğraf Sanatı Kurumu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “5. Ankara Fotoğraf Günleri” 18-26 Aralık 2009 tarihinde Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde gerçekleştirilecek.

5. Ankara Fotoğraf Günleri kapsamındaki etkinliklerinde bu yıl “Yüzleşme” teması işlenecektir. Fotoğraf sergisi, fotoğraf gösterisi, fotoğraf ve kitap imza günleri, söyleşi, seminer, panel ve fotosafari gibi geniş bir yelpazedeki fotoğraf etkinlikleriyle Ankara 9 gün boyunca fotoğraf dolu günler yaşayacak.

Tema dışı etkinliklerin de izlenebileceği, fotoğraf festivali niteliğinde gerçekleştirilecek bu etkinlik, tüm üyelerimizin ve fotoğrafseverlerin ilgisi ve desteği ile amacına ulaşacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------

“5th Ankara Photography Days” organized by the Photographic Art Society (FSK) will be held in Ankara between 18-26 December 2009 in Çağdaş Sanatlar Merkezi, Municipality of Çankaya.

“Confrontation” theme will be the subject of this year’s “Ankara Photography Days” activities. With wide varieties of photography activities such as photograph exhibitions-shows, photograph and book signature days, talks, seminars, panels and photo-safari, Ankara will enjoy photography with this 9 days lasting event.

......


Ankara'da olan, yolu buradan geçen herkes davetlidir efenim. Serhat ve ben de bu etkinlikte FSK adına, 9 Gün boyunca etkinliğin belgelenmesinden görevliyiz.

Etkinlik programına bu linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/event.php?eid=197877923770&index=1



3 yorum:

  1. Ankara'ya gitmek için çok iyi bir neden :) Etkinlikte kolay gelsin, keyifli fotoğraflar olsun Ayça'cım..

    YanıtlaSil
  2. aaa ne güzel kolay gelsin canım

    YanıtlaSil
  3. ne güzel bir etkinlik ayçacım.ikinize de kolay gelsin..

    YanıtlaSil