25.5.09

Yaz Geldi, Düğün Mevsimi Açıldı



Güzel bir güne günaydın :)

Umarım hepinize güzel şeyler getirir bugün...

Biraz havadisler vereyim size :)

Düğün Hikayesi fotoğrafı çektiğimizi biliyorsunuz. Web adını, bloga yönlendirdik ve son 2 aydır harıl harıl google'daki aramalarda yukarılara çıkmak için analitik'ten destek alıyoruz :) Arama kelimelerini düzenleyebilmemiz için çok faydalı oldu.

23 Mayıs cumartesi günü, çok tatlı bir çiftin düğün hikayesini çektik. E tabii biraz hamlamışız :) Harika bir duygu, her seferinde sanki ben tekrar evleniyormuşum gibi heyecanlanıyorum :))

Sabah evden çıktığımda 7:30'du. Ben gelinin, Serhat da damadın evine gittik. Bütün günü fotoğraflayıp, aileden biri olduktan sonra gece 11:30 da evimizdeydik :) Birer fincan sıcak çay içip, fotoları yedekledikten sonra cup yatağa :) Nasıl deliksiz uyumuşum anlatamam...

Deliksiz uykuya bu aralar ikimizin de çok ihtiyacı var. Son iki haftadır öksürük krizlerimden koccım da uyumadı walla:(

Endişe edilecek bir şey yok, sakın korkmayın. Doktora gittim, adamcağız tek kelime ile "ALERJİ" dedi :) Yani bilmediğim bir şey değil. Hep hapşurur, öksürürüm baharda. Bu seneki gibi hiç olmamıştı. O kadar çok vaka geliyormuş ki, doktor da şaşkın... Artık Melih Gökçek'in sularından mı, yoksa dizel otomobillerin atıklarından mı bilmiyorum dedi doktor :)

Neyse ki ilaçlarıma başladım. Öksürükler azalmadı. E ha deyince de geçmiyor :) İlaçlar fayda etmezse ilaçlar değişecek :) İyiyim gerçekten, tek derdim insanların sokakta vermeliymişim gibi bakmaları...

Efenimmm gelelim Pazar günü havadislerine :))

Bir çift ile 24 Mayıs'ta görüşmek için randevulaşmıştık. Bütün gün bir önceki günün yorgunluğu ve pazar miskinliği ile pinekledik :)

Randevumuz akşam 7'deydi. Görüşeceğimiz arkadaşların ev taşıma işi olduğu için onları bekledik. Beklerken arkadaşlarımızla karşılaştık, birer kahve içtik :)

Gelen bu çift kısmetse 26 Haziran'da evleniyorlar. Bizden hem bütün gün, hem de düğün salonunda fotoğraf çekmemizi istiyorlar. Salonun fotoğrafçısını istememişler. Bizden gelecek olan misafirlerin de fotoğraf çekimlerini yapıp yapamayacağımızı sordular. Düğün sonuna kadar tecrübemiz var ama fotoğraf çekip salonda hiç satmadık... Bugün koccım baskılarımızı yapan Serhat abiyle konuşacak, fikir alacak. Ona göre bir de baskı yapabileceğimiz yazıcı alabiliriz. Bu yazıcı yanımıza kar kalabilir, sonrasında yine düğün içinde de çekimleri çekinmeden yapabileceğimizi dile getirebiliriz :)

Ben de haberler bu kadar. Bu arada bir cüzdan, bir de mini bir çanta yaptım. İkisi de inanılmaz hoşuma gitti. Gel gör ki fırsat bulamadığım için hala fotoğraflayamadım :)

Şimdilik kaçıyorum. Düzenlemem gereken fotoğraflar var. Hafta sonuna doğru da baskıya vereceğim ki iki haftada teslim edebileyim... Hepinizi çok çok öpüyorummm. Harika bir hafta geçirin emi :)

19 yorum:

  1. Alerji testi yaptirdin mi Aycacim..Benimde sikayetlerim oksuruk ve burun akintisiydi..Hatta geceleri acayip tikaniyordum..Alerji testi sonucunda kedi tuyune alerjim oldugu cikmisti..Simdi her gece zirtek diye bir hap kullaniyorum..Gecmis olsun canim..
    Is icinde cok sevindim devami hep gelir insallah..

    YanıtlaSil
  2. Ayça'm,
    Günaydın günün haftan harika geçsin:)
    çok geçmiş olsun bu arada, benim de alerjim bu sene ağır ilerliyor o kadar tıkalı ki burnum hep baş ağrısı oluyor..damla sinüs açıcı anca..dünden beri de keh keh öksürüyorum çok komiğim sabahları:))
    bu arada bizim de düğün fotoğraflarımızı da sizin çekmenizi istiyorum.Gerçi daha epey bir yolumuz var görünüyor ama olsun :))
    öpücükler,

    YanıtlaSil
  3. canım benim iyi olmana sevindim işler açılacak inşallah daha da güzel fotolarını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  4. Serpil'cim büyük ihtimalle benim de kedi tüyüne alerjim çıkacak. Bu ilaçlar bitip doktora kontrole gittiğimde test yaptıracağım. Öpüyorum çok...

    Ful'cım, canım sana da geçmiş olsun. komik tabii beni bi görsen 80lik nineler gibi kohurduyorum :)))) Senin sevgilin hayırlısıyla bir askerden gelsin, inşallah evlendiğin günü de görür fotoğraflarınızı çekeriz canım benimmmm :) Güzel bir hafta geçir emi ;)

    Gece'cim canımm saol, daha iyiyim. Valla hepinizin desteği sayesinde bu kadar güçlü hissediyorum. İşler çok şükür başladı, devamı rayına oturmasını sağlayacak. Hep sizin sayenizde :) Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  5. hadi hayırlısı senin adına çok sevindim..bu arada geçmişler olsun sana kediden dolayı alerjık durum değil dimi?

    YanıtlaSil
  6. Paşamın annesi, canım saol :)normalde bahar alerjim var, umarım kediden değildir...

    YanıtlaSil
  7. Ayçacım, muhteşem fotoğraflarınızı heyecanla bekliyoruz.Eşinle birlikte eminiz ki çok daha büyük başarılara imza atacaksınız.Flickr'da yayınlıyor musun , dünya görsün güzel resimlerinizi..

    Sevgiler,acil şifalar canım...

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel ...Allah işlerinizi açık etsin...Bu arada allerjin için geçmiş olsun. Bence bu aralar allrji hapı içmekte yarar var...

    YanıtlaSil
  9. sana kolay gelsin şekerim. işler çok yoğun belli :) geçmiş olsun bu arada canım. alerji fena birşey gerçekten.

    YanıtlaSil
  10. Ayy ne güzel bir fikir bu ya.Bnede çok isterim.Çanakkaleye davet ederim sizi.Gelmez misiniz?

    YanıtlaSil
  11. Delfinacım saol canım, Flickr'da dügünhikayesi diye bir hesap daha aldım, inşallah şu işleri biraz kolaylıyım, bir de düğün hikayesinin sitesini düzenleyeyim sonra orada da yayınlayacağım :)

    Annemmm, Allah hepimizin işlerini rast getirsin. Hep desteğiniz dualarınızla oldu :)

    Owl canım çok teşekkür ederim, işler olsun da yoğunluk olsun :)

    Sevgili Arhilemi, teşekkürler beğenin için :) Elbette Çanakkale'ye geliriz. Şehir dışına gidiyoruz zaten :) Bizim için de güzel bir hava değişimi olur... Haber bekliyorum senden.

    YanıtlaSil
  12. ayça valla süpersiniz ne güzel bi işiniz varmış ben yeni duydum..çok ilginç geldi ve güzel bir fikirmiş doğrusu..umarım bu yaz bol bol düğün olur ve çook güzel işler yaparsınız hem de bol bol gezersiniz...sevgiler...bu arada çantanı ve cüzdanını da merak ettim :)

    YanıtlaSil
  13. Eylülbahçesi, çok teşekkürler... inanılmaz keyifli bir iş bizim için gelin ve damat fotoğrafları çekmek. hayatlarındaki en önemli gün... herkes çok mutlu, herkes çok heyecanlı, aynı duyguları biz de hissediyoruz :) çanta ve cüzdanı bilgisayar başından kalkabilirsem fotoğraflıycam :)))

    YanıtlaSil
  14. canım iyihaftalar.işlerin başlamasına sevindim.allah devamını getirir inşallah.geçmiş olsun.kendine dikkat et.inşallah öksürüklerinle cipsinin bir alakası yoktur.kolay gelsin

    YanıtlaSil
  15. Aycacim benim, bu isi ne buyuk bir askla yaptiginizi biliyorum :)) Yazin hic bos oturmayacaksiniz anlasilan :)) Kocaman opucuklerimi gonderiyorum sana :))

    YanıtlaSil
  16. ayçam geçmiş olsun.
    allah size bol bol iş versin bu mevsim.dilerim hiç boş kalmazsınız.
    güzel ve bereketli günler senin olsun

    YanıtlaSil
  17. Ayçacım işlerin açılmasına nassıl sevindim anlatamam.. Yorgunluk mutlaka oluyordur ama sevdiğin işi yapıyorsun sonuçta diye düşünüyorum. Alerji için de çookk geçmiş olsun. HAyırlı, bol kazançlar. Öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  18. Anca gelebildim
    Canım çok sevindim sizin adınıza
    ne güzel çekim oluyordur kimbilir
    İnsan birde zevkle yağınca işini o büyük zevk verir insana
    Okadar güzel geçsin ki bu yaz eviniz bereketle dolsun
    Herşey gönlünce olsun canım
    Çok öpüyorum seni

    YanıtlaSil
  19. kızlar çoooooookkkkk teşekkür ederim. hepiniz öyle samimi içten dilekleriniz yazmışsınız ki duygulandım:) kocaman öpüyorum siziiiiii

    YanıtlaSil