2.3.09

Pazartesi Cipsi Sendromu ve Yelda'nın Miniş Hediyeleri


Sabahın ilk saatlerinde Cipsiyle başlayan otorite kavgamız günün bu saatine kadar sürmekte... Elimde kalacak korkusuyla sırtım dönük oturuyorum. O da suçunu o kadar iyi biliyor ki yerinden kımıldayamıyor. Muhtemelen Serhat gelene kadar da kımıldamaz. Göz göze geldiğimizde ikimizin de gözleri kocaman oluyor... Neymiş efendim, benimle oynanan oyunlar yetmiyormuş, bir sokak kedisi misali orda ne var burda ne var şeklinde bir karıştırmaca başlıyor. Annesi farkedince de pııııırrrrrrrrrrrr... Evin içinde uçarcasına bir kovalamaca... Çıkamayacağı deliklere sığmaya çalışmaca ve türevleri... Çok gerildim. Dünden Allah'tan ufak tefek temizlik yapmıştım. Ütülenecek gömlek de yok. Bu sinirle onu koltuğa fırlattım. Ben de çalışma masamda mini bir çanta daha diktim. Zeynom görmüş bir önceki minişi, ben de isterim dedi. Aşkolsun arkadaşım ben hemen hallederim diye oturdum makinenin başına. Göz ucuyla Cipsi kontrol ediliyor ama... Neyse bunu da yeni bitirdim efendim... Daha yemek bile yapmadım. Aslında yemekleri bugün Cipsi yapsın ama di mi??? Yasak! Bundan sonra yatak odası ve mutfak yasak!!!

BEN TAM DA BU DUYGULARI BOCA EDERCESİNE bloga yazarken kapı çaldı, veeee İSTANBUL'dan bir paket getirdi Ptt görevlisi. Ptt'ye teşekkür ettim, paketimi aldım ve heyecanla açtım ihi hihiii YELDA'nın güzelim ellerinin değdiği, o GÜZELİM HEDİYELERİ. Ben yüzsüzlüğümden utanırken o doyamamış bir çok şey eklemişti paketine. Yelda'cım sana milyon kere teşekkür, kucak dolusu sevgi, kocaman öpücükler gönderiyorum. Beni o kadar çok mutlu ettin ki sana anlatamam. Evdeki cadalozla boğuşurken birden gülücükler atmaya başladım :))))

20 yorum:

  1. Desene ikimizinde kapısını çalmış postacı ikimizi de sevindirmiş:)güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım yeldanında ellerine sağlık çok güsel görünüyorlar:)

    YanıtlaSil
  3. gündüz68 canım umarım iyisindir, postacı kapıyı çalıp seni sevindiren güzel şeyler getirmiştir. öpüyorum, iyi bak kendine

    paşanın annesi, teşekkür ederim ihi :)

    YanıtlaSil
  4. İki çanta da güzel olmuş, eline sağlık. Bu arada makinenden memnun musun, tavsiye eder misin? Internette bazı yerlerde pek önermemişler de!

    YanıtlaSil
  5. cokk guzel yıne herzamankı gıbı elelrıne saglıkarkadasım

    YanıtlaSil
  6. Bal küpü, kesinlikle tavsiye ederim. Ben almadan önce hayli araştırdım. Kullananların yorumlarını okudum. Sonunda buna karar verdim.

    edaca30, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. Yeldanın güzel hediyelerini güle güle kullan. Yeni çanta da çok güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Aycacim kizma Cipsi'ye ahhh benim yanimda olsa da her seyi karistirsa diyorum simdi ben :))

    Yeldanin ellerine saglik, cok cici hediyelrin gule gule kullan :)) Canta da super Aycacim :))

    YanıtlaSil
  9. Çocukla çocuk, teşekkür ederim. beğenmene sevindim :)

    Moonish ahh delirtti bu coçuk beni, sen de haklısın ama siyamları çok iyi biliyorsun :) kendini insan zanneden tek kedi herhalde :)))

    YanıtlaSil
  10. harika ciciler.güle güle kullan.bende de bir cipsi var.pes ettim ben 2 gündür doya doya karıştırıyor heryeri.etkinlik yapıcakmış malzeme topluyor.

    YanıtlaSil
  11. senin yaptığında yeldanın hediyelerida çok güzeller ellerinize sağlık hanımlar :=)

    YanıtlaSil
  12. 3prenses, arada ben de pes ediyorum :)))

    nrhnmrl, canım teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  13. ay çok kızdım sana ayça neden öyle davrandın cipsiye :))) gerçekten yaramazmış o da . bu çanta daha da güzel olmuş ilerleticen sen bu işi eline sağlık

    YanıtlaSil
  14. gececim karar verdim kitap yazıcam :) kitabın adı da "hamile kalmadan nasıl çocuk sahibi olunur, siyam alın olur" :))))) çantaya fena sardım. leyya'nın ve nette başka sitelerin notlarına bakıyorum. fena sardım çantaya :)

    YanıtlaSil
  15. Ben de küçük bir dikiş makinesi alıp iş yerinde çanta mı yapsam :) Kediye iyi davran, akşam şikayet ediyor sonra bak ona göre.

    YanıtlaSil
  16. ayçacım çok mutlu oldum bu habere))eğer ilk denemeler ise bunlar sonuç harika.sen benim ilk çantaları görseydin)))Allahtan eski blogda kaldılar))
    yeldanın hediyeleri de çok şeker.ona bayılıyorum zaten. o kadar üretken kii.bir kedim bile olmadıgı için gülümseyerek okudum)

    YanıtlaSil
  17. Çantan çok şeker oluyor, hediyelerini güle güle kullan şekercim:)

    YanıtlaSil
  18. CANIM
    İki gündür okadar yoğunum ki kimselere bakamadım doğru dürüst

    Paketim çabuk gitmiş tahmin etmiyordum bukadar kısa zamanda eline ulaşacağını.
    İyi günlerde kullan arkadaşım beğenmene çok sevindim
    YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN
    SEVGİLERRRRR

    YanıtlaSil
  19. Leyya'cım ilk denemem iki önceki yazıda :) Bu ikinci denemem valla, beğendiysen çok sevindim. Aslında senden küçük bir onay bekliyordum devam etmek için :)

    Örgüeli, teşekkür ederim canımmm...

    Yelda'cım, arkadaşım elbette yoğunsundur canım, çalışıyorsun sonuçta. Paketin 1 günde gelmiş öyle dedi postacı :) Çok teşekkür ederim tekrar tekrar, o kadar mutlu ettin ki beni :) Çok çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  20. ay bende şaşırdım yelda'nın mı sayfası ayça'nın mı ne oluyor derken yazıyı okudum. Süper cici hediler, harika ya, güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil