31.3.13

Hafta Sonu

Dün gece saatlerin, 1 saat ileri alınması, yine feleğimi şaşırttı... Ne zaman şu saatlerle oynamayı bırakacaklar...

C.tesi günü tüm gün çekimdeydik. Aşkomun sabahtan bir sınavı vardı. Öğlen O da katıldı çekime. Hali hazırda ben ve 3 asistanım çekimdeydik :) Asistanlarım, "Düğün Fotoğrafçılığı Atölyesine" katılan arkadaşlardan, ilk ekipti. Bundan sonra da yaz sonuna kadar, tüm öğrencilerimizi çekimlere dahil edeceğiz.

                     ♥  Gelin kızımızın çok duru bir güzelliği vardı, maşallah.


  Ben yine her zaman olduğu gibi gelin ya da damada ait bir şeyleri dikip,kesiyorum :)

  Hazırlıklar, Konya yolu üzerindeki Aktif Metropolitan Otel'de gerçekleşti.

   Düğünün yapılacağı yer Pursaklar olduğu için, dış mekan çekimine Çubuk,Karagöl'e gitmek istedim. 

♥  Çekimin bitmesine 2 saat kala tutan migrenim(ki artık eskisi gibi değil, ayda yılda bir geliyor ataklar) çekimi ekibin tamamlaması ile sona erdi. Arabada yapmış olduğum 2 saatlik şekerleme sonunda, asistanlarımızla birlikte 7.Caddedeki Aspava'da (2.evimiz) geceyi bitirdik :)

♥  Bu sabah, malum saatlerle ilgili oynama, biyolojik saatimle de oynadı :) Foccacia'ya kahvaltıya gidip, caddede bir tur atıp, pet shopumuzla sohbet ettik :) Yeni saksılar aldım. Zira ev-ofis botanik bahçesinden hallice :))

♥  Pazar günleri çalışıyor musunuz diye soranlara yanıt; Evet :) Çalışmasak da çalışmaya çoğu zaman mecbur kalabiliyoruz :P

                                           Bir görüşmemiz vardı, saat 16:00'da...



♥ Ve pazar miskinleri ;)
 Hepinize güzel bir pazar diliyorum. Umarım saatleri ekim ayında geri almazlar. Geri alanların elleri kırılsın :)))


1 yorum:

  1. Saatlerin bir saat ileri alındığını kabul etmem çok zor oldu benimde :D baktım bilgisayarla telefon saati tutmuyor en güvenilir kaynak trtyle doğruyu öğrendim,ama pazar günü tembelliğime aksilik kattı o da ayrı.

    YanıtlaSil