8.12.10

Buralardayım...



Ne güzel bir sabah oldu benim için. Biliyorum bir süredir yine kayıplardayım. Yazmıyorum, okumuyorum... Ama bu sabah takip ettiğim hemen hemen herkesi ziyaret ettim, okudum, yorum bıraktım. Size de ses veriyim istedim, buradayım. Sadece canım hiçbir şey yazmak istemiyor. Bol bol çalışmaca işte, başka da bir şey yok benim hayatımda değişip giden :)

Facebook'tan beni takip edenler bilir, bir kaç gün önce ekledim bu yenileri. Çalışıyorum, yeni çekim teknikleri, yeni düzenleme teknikleri deniyorum :)






Hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın anacım ;)

15 yorum:

  1. Sevgi günaydın, elimden geleni yapacağım. Bazen insan uzak kalmak istiyor, aynı şeyleri tekrarlamamak için. Benim de durumum bu galiba :)

    YanıtlaSil
  2. Çalış güzelim sen. Gençken çalışılır. Benim gibi pinpon olunca da bol bol ıvır zıvır işlerle uğraşırsın. Önce ekmek parası:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Nedret ablacım, çok alemsin :) Ne demek pinpon olmak :) Büyüyünce sen ve sesiber gibi olmak istiyorum ben :) Neye elinizi atsanız güzelleşiyor, maşallah. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş fotoğraflar Ayçacım. Çok nostaljik geldi bana:))

    YanıtlaSil
  5. ama yaa bende senin gibi foto çekmek istiyorum:( ne olurdu sen Konya da olsaydın:))) buarada fark ettimde sana bu cümleyi çok kuruyorum:) her seferinde Ayça nie Konya da deil diorum:))

    YanıtlaSil
  6. ben pek sanatçı sayılmam ama bazen böyle dönemlere ihtiyaç oluyor, bu suskunluk bir çeşit beyin dinlenmesi oluyor, sonra birden bire harika şeyler ortaya çıkıyor eminim sen de öylesin şimdi

    YanıtlaSil
  7. resimler harika.kolay gelsin canım:)

    YanıtlaSil
  8. süpersin süper... öperim o yetenekli ellerden..

    YanıtlaSil
  9. biz de seni öpüyoruz:)fotolar süpperr.biyor musun canon eos 450 d'm var artık artı bi de 18 200 lensim ama hiç de sen gibi fotograflar çekmiyor benimkisiii.ben değil haa makine çekemiyor:))))

    YanıtlaSil
  10. bence arada ses var. makaraları öyle görmek ufkumuzu açıyor. kimin aklına gelir ki ;)

    YanıtlaSil
  11. Makaraya bile hayat vermişsin ya pes diyorum pes, 01.01.2011 den sonra bir gün kahve içsek diyorum:))

    YanıtlaSil
  12. ayçacım benim telefonum bozuldu ve numaralarıma ulaşamıyorum :( bana ses ver de görüşelim. Bak arkadaşlarını ziyarete çıkmışsın ama bende arkadaş listenden çıkmışım kuzum, yoksa bana küstün mü unuttun mu beni :(
    Görüşelim, öptüm.

    YanıtlaSil
  13. Ben bu çekimlere çok bayıldım. Baktıkça bakasım geliyor...

    YanıtlaSil
  14. @lolipu, canım teşekkürler! :)

    @yetenek-sizin, aslında çok yakınız ama zaman sorunum çok fazla biliyorsun...

    @gece, canım aynen öyle. dinlenmem ve yeni bir şeyler üretmem gerektiğini hissediyorum.

    @ebrulikedi, kuzum çok teşekkür ederim.

    @çelebi74, ben de öperim çok çok :)

    @leyyaaaaaa :) makinanı da lensini de yesinler bacım :) he suç makinada yani :P bence blog için çektiğin çanta fotoları gayet güzel. hadi bu da sana gaz olsun :)))

    @nazo, aslında bana özgü bir fotoğraf değil. etsy'de pek çok satıcıda görüp "hadi ben de deneyeyim, bakalım ne çıkacak" diye çektim :)) ama daha çok fikir var, gelecek yakında :D

    @kaymaklı kadayıf, sen ne alemsin yahu ne güldürdün beni :)) mail attım sana. öpüyorum :)

    @embir, amanın noluyo :)) mesaj attım sana, kaydet tekrar cep telefonumu, ara beni boya beni emoşum :))

    @sesiiii, sen söyle yeter, sana özel obje de çekerim :)

    YanıtlaSil