7.6.10

Kısa kısa :)


Bir hastalık faslımız vardı ki sormayın gitsin. Yastıktan kafamızı kaldıramadık. Serhat da ben de :) Göbeğimiz bir kesilmiş ya :)))

Neyse 29 Mayıs cumartesi günü -annemin de doğum günü olur- Sibel'in ev sahipliğinde, Ankaralı bloggerlarla buluştum. Çok vaktimiz olmadığı için, fazlaca kalıp, gönlümce sohbet edemedim açıkçası. Ama böyle bir tanışma toplantısına gitmekten inanılmaz keyif aldım. Tekrar tekrar teşekkürler Sibel'cim.

30 Mayıs Pazar günü Ankara'da bir Düğün Hikayesi çekimimiz vardı. İnanılmaz güzel çekimler çıktı ortaya. Hemen yayınlamayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ama biliyorsunuz, önce fotoğrafların sahibi çifte, fotoları teslim etmem gerek. Onlar görmeden yayınlarsam ayıp olur :)

Geçtğimiz hafta, o çiftin fotoğraflarını elemek, düzenlemek, albüm ve baskı için tek tek fotoğraf seçmek ile geçti.

Serhat'ın finalleri başladı. Hala biraz da hasta olduğu için tüm hafta yıllık izninden kullandı.

Perşembe günü akşam saat 18'de, koştura koştura ve son dakikada otobüse yetiştik. Gece İstanbuldaydık. 5 Haziran c.tesi günü için erken geldik. Cuma günü bir müşteri görüşmemiz oldu. Bankadan çok sevdiğim bir abimle buluştuk.

Cumartesi çekim Anadolu yakasındaydı. Yine bir Düğün Hikayesi çekimi. Sabah 8'de buluştuk gençlerle :) Sonra ver elini kuaför :) İnanılmaz işler çıktı yine ortaya. Hiç hesapta olmayan mekanları kullandık çekimler için. Zannediyorum 15 güne kadar son iki hafta içinde yaptığımız çekimleri paylaşırım. Bekleyin anacım :D


C.tesi gece çekimden sonra saat 01:00'de Kavacık'tan otobüse binip Ankara'ya geri döndük. Çünkü İyk'i sahiplenmek için arkadaşlarımız gelecekti. Onlar da İstanbul'dan 1 gün önce gelip, Ankara'da biraz vakit geçirip, Işık'ın Ankara günlerini yad etmişler :) Sabah 06.00'da AŞTİ'deydik... Eve ulaşabilmemiz maalesef 8 oldu. Maalesef o saatte Ankara'da araç bulmak biraz sıkıntılı...

Geldik, duş, kahvaltı hop yatak :) Öğlene kadar biraz uyuduk. Sonra Işık ve Kayhan geldi. İyk'imizin adını Mösyö olarak düşünmüşler. Sepetine koyup, İstanbul yolunu tuttular. Bizim oğlan İstanbullu oldu anlayacağınız :)))

Viyk'in bugün ilk defa tırnaklarını kestim. Şimdi de kucağımda uyuyor :)))

Şimdi 3 kedi ve 2 biz, yani 5 kedi kaldık evde...

Hepinize harika bir hafta diiyorum. Öpüyorum çok çok

11 yorum:

  1. Gelmiş geçmişler olsun.Düğün hikayelerini sabırsızlıkla bekliyor oalcağım.Kimbilir ne güzel işler çıktı yine

    YanıtlaSil
  2. sanda güzel bir hafta dilerim şekerim..

    YanıtlaSil
  3. Selamlarrrr, seninle ve eşinle tanışmakta çok güzeldi. Çok sempatik bir çiftsiniz. Allah sizi birbirinizden ve kedilrinizden :)) ayırmasın. Ya bir şey soracağım, kedilerin ismi niye böyle, iyk viyk :)))) ?

    YanıtlaSil
  4. Ayşe merhaba, sen çok yaşa emi :) Amin diyorum önce :)

    Ben de seni tanıdığıma çok sevindim.

    Kedilerden iyk, ilk canlı doğan yavru ve doğarken "iyk" diye bir ses çıkardı :))

    viyk ise son doğan canlı yavru o da "viyk" diye çıktı :))

    YanıtlaSil
  5. Archilemi, teşekkür ederiz canım. Ben de fotoğrafları paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Gerçekten çok keyifli çekimler oldu.

    YanıtlaSil
  6. Tiryaki, ben de öyle. En azından blogdan adını bildiklerimi görmek çok keyifliydi. İyi haftalar :)

    YanıtlaSil
  7. Canım öncelikle geçmiş olsun, sizleri tanımak çok güzeldi iyi ki geldin çok teşekkürler. Bayağı seyahatten sonra dinlenin biraz değil mi? :D Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Ayça'cığım kedi isimleri bana ilham verdi, eğer bundan sonra doğurursam (ki biraz zor) ya da çevremden biri doğurursa, doğum anında çıkartılan sesi isim olarak düşüneceğim :)))))) ay çok güldüm ya, Allah'ta seni güldürsün :)))

    YanıtlaSil
  9. iyileşmenize sevindim allah yardımcın olsun koştur koştur dur:)kedilerin de 3 olmuş...

    YanıtlaSil
  10. geçmişler olsun ayça'cımm =))

    YanıtlaSil