27.1.15

Düğün Hikayesi® Magazin

İlk sayımızı, Mart 2013'te çıkarmıştık. Türlü aksilikler ve ülkenin içinde bulduğu duruma fazla duygusal yaklaştık. Ortalık kaynarken, içinde eğlence olan, güllük gülistanlık bir dergiyi yayınlamak istemedik. Halbuki yazılar hazırdı... Kısmet bugüneymiş...

Ocak 2015'te, Düğün Hikayesi® magazinin 2. sayısını yayınladık. Hem basılı hem online ulaşabileceğiniz ücretsiz/3 ayda bir çıkacak süreli bir yayın Düğün Hikayesi magazin.


İçeriği elimizden geldiğince, yeni evlenecek çiftlerin ihtiyaçlarına yönelik hazırlamaya çalışıyoruz. Bir fotoğraf firması olarak, bugüne kadar çalıştığımız binlerce çiftten edindiğimiz tecrübeler, onların istekleri, tercihleri vs bu dergiyi yönlendirmemizi sağlıyor diyebiliriz.

Günümüzün, plaza insanı, çalışan gelin adayları için online ulaşabilecekleri fikirlere yer vermeye çalışıyoruz. Tecrübeleri bloggerlardan, uzman görüşlerine kadar geniş bir içerik sizi bekliyor.

Diyetten, kadın doğuma ya da düğün pastasından ev dekorasyonuna bir çok yazı sizler için derlendi.

Okuyup, fikirlerinizi benimle paylaşmanızı çok isterim.İçeriğinde yer almasını isteyeceğiniz konular varsa bize editor@dugunhikayesi.com e-mail adresinden yazabilirsiniz.



Siz de dergi içeriğinde yer almak isterseniz " reklam@dugunhikayesi.com " e-mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Önceliğimiz, sizin buradaki yorumlarınız. Umarım işinize yarayacak bilgilere ulaşırsınız, çünkü bütün amacımız düğün zamanı doğru insanlarla çalışıp, doğru kararlar vermeniz.

OnlineDüğün Hikayesi® Magazin

Editörünüz öptü sizi ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder