12.6.12

Yeni Hafta ve Sıcaaakkk

Günaydın canlarım,

Serhat askerden döneli neredeyse 1,5 ay oldu. Bu süre zarfında teskeresi bize gönderilmediği ve 31 mayıs'a kadar resmi olarak hala asker olduğu için işe başlayamamıştı. Bu bizim için hem tekrar alışma süreci, hem de aşkom için bir dinlenme süreci oldu. Tatile gidemedik zira benim işlerimin hayli yoğun olduğu bir dönemdeyiz.

Dün sabah gelen telefonla herşeyin hazır olduğu ve ne zaman işe başlamak istediğini sordular. Elbette hemen istiyordu :) Bu sabah lacilerini giyip işine başladı aşkom, çok şükür.

Ben de bu sayede eski erken uyanma düzenime geri dönmüş olacağım için çok mutluyum :))

Ankara'da son bir kaç gündür cehennem sıcakları başladı. Bitmek bilmeyen kış pat diye yerini kavuran sıcaklara bıraktı. E haliyle yorgun ve bitkin bir haldeyiz. Sürekli bir baş ağrısı, can sıkıcı tabii.

Bugün bitirmem gereken bir albüm ve dijital teslim edilecek bir de nişan çekimim var. Akşama da Bahar ve Duygu (asistan) yemeğe gelecekler.


Size 3 haziran pazar günü Ayrancı antika pazarından çektiğim bir fotoğrafla iyi haftalar diliyorum. (Ayrancı pazarı için ayrıca bir yazı hazırlamayı düşünüyorum)

Kendinize iyi bakın, bol bol su için :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder