26.12.11

Yol-Kitap-Yemin Töreni

Serhat gideli bugün 2 hafta oldu. Yemin törenleri hayli erken oldu. Geçen hafta cuma sabahı. Ben de perşembe sabahtan yola çıkıp, öğlen Kayseriye vardım. Giderken aşkoma en sevdiklerinden bir çıkın hazırladım. Mercimekli töötte ve püdingli pasta :) Akşam 17:30 gibi görüşmemize izin verildi. Çok heyecanlıydım :)


Ertesi sabah da çoookk kalabalık bir yemin töreninde, onun nerede olduğunu bilemeden bekledik, fotoğraf çektik. Eğitim 1. olmuş benim töfte :) Aferin aşkoma :)




Cuma-C.tesi-Pazar evci çıkardık. Çok özlemişim çok, kedoşlar bile özledi daha ne diyim. Keşke onları da götürebilseydim ama imkansız. Sağ olsun canım Duygum kedoşlara her gün uğrayıp, göz kulak oldu.

Pazar saat 4 gibi geri teslim ettik ve yola düştüm. Kayseri gidiş dönüş 10 saat! Bir de kitap bitirdim. Aşkomun en sevdiği kitabı: Sonsuzluğa Nokta 


Geri döndüm, aşkomsuz, evimdeyim, kedoşlarım, kitaplarım ve fotoğraflarımla birlikte. Çabucak geçsin şu 5 ay...

9 yorum:

  1. kuzum allah kavuştursun bizimde gelmesine kaldı 22 gün! inşallah çabul geçer sana da zaman canım

    YanıtlaSil
  2. 2 haftası geçmiş bak, hayırlı teskereler olsunç Öptük seni ve pisileri
    Minnoş & Lale

    YanıtlaSil
  3. Çabuk geçsin Ayçacım inşallah size o 5 ay..Bir an önce kavuşun ayrılık zor..

    YanıtlaSil
  4. insallah cabuk gecer hafta sonlari falan izni olur mu acaba arada gorusursunuz belki

    YanıtlaSil
  5. Ahh canım benim hemencik geçsin hemencik günler. Ne güzel görmüşsün kocanı hasret gidermişsin enerji depoladın şimdi belki sonra yine görme imkanın olur. Sana güzel güzel enerjiler yolluyorum içimden hep kocaman gülümsemeniz için ikinizin de. Kedişlerini de seni de çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum Ayça. Ben kameraya alırken ağlamaktan ellerim titriyordu. O kadar insanın içinde bir de bulma çabası:) Aaa zayıflamış sesleri herkesten:) Çabucak geçecek bu 5 ay! Merak etme;) İyi seneler şimdiden öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  7. allah kavuştursun canım....bir an önce yanında olsun dilerim zaman ışık hızıyla geçsin..

    YanıtlaSil
  8. zaman hızla ve su gibi duru akıp geçsinnnnnn .............

    YanıtlaSil