18.12.10

Tuğba ve Derya Kuzusu

Tuğbacığımın annesi ameliyat olduğundan bu yana Ankara'da. Çok canı sıkıldığında, ben de müsaitsem buluştuk. Çok da iyi oldu. En sonunda kendisine de itiraf ettim "keşke Ankara'da olsalar" :)

Bu son gelişinde onu öncelikle bir fotoğraf turuna çıkardık :)
Perşembe günü ise artık Cezayir'e dönmeden son görüşmemiz oldu. Çünkü yarın bir aksilik olmazsa Ankara'dan ayrılıyorlar.

Perşembe günü Tuğba aynı zamanda Derya kuzusu ile görüşecekmiş. E tabii bana söylememişti :))) Beraber gittik. Çok tatlı bir anne ve küçük adam Çınar ile tanıştık. Aylinle birlikte Pirinç handan aldığımız bez çantaların sahibesi çıktı kendisi :) Daha da ayrı keyif aldım onunla tanışmaktan. Birlikte fotoğrafımızı ise Çınar çekti, ben de kendilerinden arakladım :)

Son olarak da eldivenlerime el koyan Cezayirli Tuğba'nın Starbucks'tan görüntüleri :)))




Şaka bir yana, eldivenleri güle güle kullan tatlım benim :)

4 yorum:

  1. Ayçacım ben de çok memnun oldum, sen uzaklarda değilsin neyseki umarım yine görüşürüz, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Canım benim şimdi izmitten odamdan yazıyorum sana..bunlar ne de güzel fotolar:) ben biraz patlıcan modundayım ama olsun heehe..süper günler geçirdik birlikte..iyiki varsın valla.keşke daha yakın olsaydık evet..inşallah o da olur bir gün..sizi cezayire de bekliyoruz bak ona göre..orda da foto turuna çıkarız:)eldivenlerimi çok seviyorum ama seni daha çok..şimdi de heyecanla yeni süprizimi beklemedeyim:):)öpüyorum canım yine haberleşelim..

    YanıtlaSil
  3. ay ne kadar şanslısın ayçam; tuğba hep orada değil ama en azından birlikte vakit geçirebiliyorsunuz! kendisini de seni sevdiğim gibi seviyorum! ama daha seni görememişken onu görebilmek umudu çok az benim için! o yüzden senin adına çok çok mutlu oldum! umarım daha sık görüşme imkanınız olur! sevgiler her ikinizide, deryakuzusunuda oğluşunuda öptüm..

    YanıtlaSil
  4. nilgün'cüm, canım benim öpüyorum seni :) ist. gelmeden haber vericem sana ortak bir zaman bulabilirsek, seni görmeyi çoooooookkkkk istiyorum :)

    YanıtlaSil