30.12.10

Hediyeler :)

Beni inanılmaz mutlu eden bir hediye aldım bu yıl aşkımdan. Bizim evi görenler bilir. Eskici- antikacı arası bir evimiz var :) Benim de Serhat'ın da eski eşyalara karşı inanılmaz bir ilgimiz var. Bu kadar eski eşyayı ne mi yapıyoruz :D Şimdilik dekorasyonda kullanıyoruz, ilerleyen zamanlarda nereye sığacağız bilemiyorum :))) Ama genel olarak bu eşyaları toplamamız, fotoğrafla bağlantılı :)

İşte, Aşkımın bana aldığı 1957 model philips pick up, hem de çalışıyor :D



♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫


Demlin Butik'in sahibesi Aylin'i biliyorsunuz. En son Eymir'de takıları için bir çekim yapmıştım. Buradan çekimlerin bir kısmını görebilirsiniz: Demlin 2011

Aylinle geçen hafta buluşmuştuk. Bu arada beni hediyeye boğdu :)) Ben tabii son haftaya bıraktığım için herşeyi ve Aylin şu an İstanbul'da anne-babasının yanında olduğu için henüz hediyesini veremedim. Bu inanılmaz sevimli şeyler de Aylin'den şekerlerim :) Çooookkk teşekkür ederim, minnoşum :)




Hediyeler devam edecek gibi görünüyor. Hepinize çooookkkk teşekkür ederim. Mucuksssss

7 yorum:

  1. güle güle kullan canım hediyelerini.
    kapı süsünü de çok kıskandım bu arada.çok cici:)

    YanıtlaSil
  2. AH ÇOCUKLUĞUM,VAH GENÇLİĞİM.MUTLU SAĞLIKLI ÇOK ÇOK YILARA

    YanıtlaSil
  3. Sevgililer gününe de esmeray "unutama beni" plağı alsın, ikisi anahtar kilit gibidir ruhumda:))Nice mutlu yıllar,çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Kullan ama e mi? Cızırtlı plaklar dinle ve bizleri anla:))
    Ben de sana ve eşine mutlu yıllar diliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ay şekerim hepside sevimli ama pikap tabiki süper!! güle güle kullan! iyi seneler! seni seviyorum! muckkkk

    YanıtlaSil
  6. mutlu günlerde güler yüzlerde kullan cnıam benim,
    ben öyle ihmalkarım ki aklımdan neler neler geçiyor ankara'ya,sana yollamak için ama hep erteleniyor, kızdım kendime bugün yuh sana ful dedim :))Ayça'ya hediye göndereceksin 2 sene oldu dedim, utandım :)

    YanıtlaSil