22.12.10

Hazır olanlar :)

Facebook'ta sevgili arkadaşlarımız Sesiber, Banuca, Renkli Tasarımlar, Sergun ve Kapkara Camdan Kelebek'in kurduğu El Yapımı Özgün Ürün ve Malzeme Satışı Yapanlar İçin Tanıtım Etkinliği adlı grupta yeni yıl için bir çekiliş yaptık.

Benim göndereceğim hediye nerdeyse 1 haftadır hazır. Ancak kırılır diye korkutum için posta ya da kargoyla göndermek yerine elden teslim etmeyi düşündüm. Kime gidecek bu hediye derseniz :) Sesiber'eeeeee :) E sesi ile sen aynı şehirlerde değilsiniz der gibisiniz :))) Biz bu sene yeni yıla Adapazarı'nda arkadaşlarımızla birlikte girmeyi planladık. Aşkom da sağolsun, oraya giderken sesi'ye uğramayı seve seve kabul etti :) 31 Aralık günü elden teslim edilecek hediyem aşağıda ihi :) Umarım beğenirsin sesi'cim.




♥ ♥ ♥


Bu da, şeker insan Tuğba için hazırladığım yaka. Benim örgü yakamı çok beğenmişti. Ben de onun beğeneceği renkte bir yaka hazırladım. Yünü beraber seçtik hatta :))) Zannediyorum yarın postalayacağım. Şimdiden güle güle kullan kuzum :)



Tüm hediye hazırlıklarım yavaş yavaaaşşş geliyor :)))


10 yorum:

  1. sesiciğiminde, tuğbişin de hediyeleri süper olmuş canım!!! bende senin şu makaralı fotoğrafını odamın duvardında hayal ettim ve fotoyu alıp basılacaklar diskine koydum bile :) astıktan sonra haber verecektim ama şimdiden ağzımdan kaçırdım ben ya!!!

    YanıtlaSil
  2. Ayçaaa, harika olmuş!:)Şu ortadaki bobinli olan fotoğraftan ben de istiyorum.:)Aslında mini atölyeme uygun, tekstil, dikiş temasında başka fotoğraflar da istiyorum. Bunu yazışalım mı?
    Sesiber güle güle kullansın, baktıkça seni hatırlasın.:) Yılbaşı teslimatı da çok hoş bir tesadüf olmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Nilgün'cüm adres istiyorum hemen :)) Facebook'tan yaz lütfen. Yazmazsan ben bi yerden bulurum bak, ona göre :))

    YanıtlaSil
  4. Sema'cım, çok teşekkür ederim :) Sen nasıl bir şey istediğini yaz lütfen bana. Ona göre düşünelim ve ben çekim yapıyım olur mu? :)

    YanıtlaSil
  5. duymamışım ben bu etkinliği ya.çok güzeller .ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Süper el işi düşünce gücü hediyeler :)
    Ama yılbaşında Ankara'da olmamanıza üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  7. Semra'cım, bir daha yapacağımız etkinliği unutmazsam, sana özelden yazarım :)

    YanıtlaSil
  8. Duyguuu, seni de götürelim mi??? :)

    YanıtlaSil
  9. Ellerinize sağlık imrendim hediyeleri gördükce ama ne yapalım zamansızlık.Yakaya bayıldım.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Ayyy ben bu yazıyı gördüğüm gün buraya da yorum yazdım sanıyorudm, facebooka yazdım sanırım. Ayçacım buradan da teşekkürler. henüz gerçeğini göremesem de, ona dokunmak için sabırsızlanıyorum:)
    Bir de biz Ankara'ya gelmiyoruz:) Anladın sen onu:))

    YanıtlaSil