21.12.10

3 Ameliyatlı ve 1 Ben :)


Dün sabah çooookk erken kalkıp, yollara düştük. Hacettepe Ünv. Diş Hekimliğine doğru. Ankara'nın nefret edilesi, iğrenç trafiğinde saat 9:30'da vardık.

Serhat, 20'lik dişini çektirmemek için uzun yıllardır direniyor. Diş hekimlerinden korkuyor. Küçükken üzerine üzerine saldıran bir dişçiden bahsediyor :)))

Geçen hafta içi dişinin ve yüzünün yarısının şişmsi üzerine gerekli tedbirleri alıp, bu kez zorla değil, kendi isteğiyle götürdüm :) Dün itibariyle de ağzında bir kaç dikişle 20likten kurtuldu kocciimm :)

*

Çıktıktan sonra keyfi yerinde olsaydı embir'le buluşup, iki hoş sohbet ederiz diye planlamıştık. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Paşa paşa evimize döndük. Aşkom bir kaç saat dinlendi. O arada yemeklerimi hazırladım. Çorbasını, ilacını içince kendine geldi :)

*

E oğlumuz perşembe gecesinden beri veterinerde, özledik de. Aradım nasıl diye. Her ikisinin de kısırlaştırma operasyonunu bu sabah yapacaklardı. E bugün Arap'ı keselim diyince, biz Cipsi'yi de kaptığımız gibi soluğu Pet Planet'te aldık :) Herhalde 4-5 saat oralardaydık. Bebişlerim artık kısırlaştırıldı. İki kere anne-baba olmuş bir çift için yeter de artar bile...

Her zamanki gibi en çok etkilenen hafif siklet olması sebebiyle, Cipsi :D Arap oğluşum maşallah şimdi çok daha iyi. Cipsi hala çok sessiz ve kımıldamıyor. (Tipik Cipsi hareketleri, duygu sömürüsünde bir numara)

Gece salonda, yanlarında yattık. Çok şükür rahat bir geceydi. Antibiyotikleri var, evde yapacağız. Hafta sonu da pansumana gideceğiz.

Evde 3 ameliyatlıyla kendimi pek bir tuhaf hissettim :D

20 yorum:

  1. Tüm ameliyatlılarına acil şifalar dilerim,geçmiş olsun:))

    YanıtlaSil
  2. Günaydııın :) Teşekkür ederim hepsi adına :D

    YanıtlaSil
  3. Serhat'a çok geçmiş olsun, 20lik diş beladır bilirim. çektirdiğim gün ağrısından duvarları tırmaladığımı hatırlarım. Kedişlere de geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  4. Serhat'la aynı acıları paylaşmış tipik 20 yaş dişi mağduru olarak en içten duygularımla geçmiş olsun diyorum, benim dişçi korkum yok paşa paşa gidip çektirdim diş enseye doğru yol almaya başlayınca dayanılmaz olmuştu. Çok şükür bitti. Bu arada bizim kedi de ksırlaşacağı günü mazbut bir şekilde bekliyor :)) Sana sabırlar diliyorum kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. canım hepsine toptan geçmiş olsun diyorum.20liklerim duruyor.acısını bilmiyorum ama uygarın ne ler çektiğini görmüştüm.kedicikler için de en iyisi olmuş.artık rahatsınız yani.torun yok:)

    YanıtlaSil
  6. hepsine büyük geçmiş olsun, acil şifalar:)

    YanıtlaSil
  7. canım hepsine birden geçmiş olsun....

    YanıtlaSil
  8. Üç çocuğuna da geçmiş olsun:))) Pek nazlıdır hepsi şimdi. Şımartılmak isterler, şevkat beklerler:))

    YanıtlaSil
  9. hemşiraaanım! benimde karnım ağrıyor bugün! bizim koğuşa da bir baksanız!

    YanıtlaSil
  10. Sizin için biraz zor bir yıl oldu 2010 ama umöuyorum 2011 sizin yılınız olsun canım

    YanıtlaSil
  11. geçmiş olsun , sana da kolay gelsin;)

    YanıtlaSil
  12. Üçüne de geçmiş olsun, sana ise kolay gelsin =)

    YanıtlaSil
  13. Hepinize tek tek teşekkür ederim :)

    @Nedret ablacım, maalesef hepsi birbirinden nazlı, haklısın :)))

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun Ayça'cım. Erkek kedilerde daha kolay oluyormuş ameliyat, belki Cipsi ondan kımıldamıyordur. Eşine de geçmiş olsun, ohh kurtulmuş işte. Sana da kolay gelsin canım. Sen hasta olma sakın bak hepsi eline bakıyor:)

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun tüm ameliyatlılara, 20 lik benimde telafuzundan bile çekindiğim bir konu :)

    YanıtlaSil
  16. bizim orda şöyle bi değim vardır,ölene tabut kalana beşik olmak...tabut olma da gerisi düzelir.toplu halde geçmişler olsun:)öpüyorum.annemmm ben seni arıycaktım:))

    YanıtlaSil
  17. Peri'cim teşekkürler :) Aynen benim hasta olmamam lazım :D

    Derya, bence seni zorlamadan bir an önce o gereksiz dişten kurtul :)

    leyyaaaaaa, bak meraktanlanıyorum, sizin tarafta hastalık durumları nedir bilmek istiyorum bacım :) ara beni ve sen de bir an önce iyileş emi ;)

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsunn. Minnoş'un ameliyatında ben 2 gece vet de bırakmıştım evhamdan:)

    YanıtlaSil
  19. 20 lik diş illetinden bende 3 tane var. 2 tanesını temmuz 2010 a kadar hallettik ama 3 uncu için ... ıııhhhhh yemiyor :)
    Ocakta kısmetse gitmem lazım ama bakalım hayırlısı ... gecmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  20. Enne sonunda bitti mi bütün cinsel hayat :S Hayırlı olsun ne diyim sonuçta ceremesini siz çekiyordunuz.
    Bende 20liksiz biri olarak darısı Serhat'ınkilere diyorum :)

    YanıtlaSil