5.11.10

İstanbul'a gider

Kaç hafta oldu bilmiyorum belki de çok olmamıştır ama bana artık çooookkk uzun gelmeye başladı. Bir iki yazı önce bekleyişimi ifade eden bir başlık atmıştım. Bu bekleyiş bir iş, bir insan, bir fotoğraf, bir kedi veya uzun yoldan gelen çok sevilen biri için değildi.

Babam bu sene kendini hiç toparlayamadı, az çok yazdıklarımdan biliyorsunuz. En son yaz sonunda Çapa'nın koroner yoğun bakımında bir süre misafir edildi. Şimdi de bir kaç haftadır Samatya ssk'da misafir ediyorlar. Girişi acilden olup, 2 gün acilde gözetim aldında tuttuktan sonra servise aldılar.

Alışılmadık bir durum değil aslında benim, annem ve kardeşim için. Çünkü ben 30 yaşındayım ve kendimi bildim bileli hastanelerin o iğrenç kokusundan nefret ederim. Hep hastanelerdeydik. Hep hep hep.

Ne var canım alt tarafı kalp diyenler var çevremde. Bu bildiğiniz kalp hastalıklarından değil. Tetikleyicisi A.S. olan boktan bir sürü hastalık silsilesi...

Kalp kapakçıklarından biri çalışmıyor. İlk kalp pilinin süresini bitirip 2.sini taktılar. Ritim bozukluğu, kalpte kalınlaşma oooo çok var hangisini sayıyım bilemedim. En son olan ise bundan 10 yıl önce belirlenen ancak mevcut operasyonda (ablasyon) yakalanamayan kendi başına buyruk bir de kaçak akımımız var... Bazen sadece kalp damarlarından biri tıkalı olsa da by-pass ya da balonla bu işi çoktan halletmiş olsalardı, diyorum...

Uzun lafın kısası annenim gelme, gelme demelerine artık dayanamayıp bu akşam İstanbul'a gidiyoruz. Dünden beri zaten ayrıca bir odaya aldıklarını söylüyor annem ama bu oda yoğun bakım mı bilemiyorum. Çünkü annemin ağzından laf almak telefonda insanı kanser eder nitelik taşıyor. Ayrıca herşeyi de söylemiyor... Gelince konuşuruz diyip insanı daha da merak ettiriyor.

Artık babam emekli maaşıyla birlikte Samatya ssk'dan da maaş almaya başlar diye düşünüyorum...

Can sıkıntısından evde günlerdir örüyorum. Bu da yaptığım bir çanta bakıp keyfimiz yerine gelsin diye ekliyorum :)




Dua edin anacım...

16 yorum:

  1. Babanıza acil şifalar diliyorum. Hastaneyi ikinci evi olarak benimsemek zorunda kalan ailelerden biri olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
  2. Acil şifalar dilerim, dualarım tüm enerjim seninle, bu arada çanta süper olmuş

    YanıtlaSil
  3. Canım, İstanbul'a gidiyorum derken, ohh ne güzel diye geçirdim içimden. Sonra yazını okuyunca babanın yine hastanede olduğunu öğrendim. Acil şifalar diliyorum. Güle güle git güle güle gel inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Herşey iyiye gidiyordur umarım, gittiğinde güzel haberlerle karşılaşır ve biraz huzur bulursun...

    YanıtlaSil
  5. canım benim güzel haberler ile karşılaşman dileğimdir... çanta çok güzel olmuş ellerine sağlık! muckk

    YanıtlaSil
  6. Canım benim geçmiş olsun..İnşallah kısa zamanda ayağa kalkar babacığın..Öpüyorum çok..

    YanıtlaSil
  7. çok geçmiş olsun babacığına.dualarım sizinle.(çantada süper)

    YanıtlaSil
  8. canım ya yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, bende hastane kokusunu sevmem hatta bazı hastaneler var ki kötü anılarım olduğundan gitmek istemem. Allah hayırlı şifalar versin. Güzel haberlerle dönmeni bekliyorum. Gel de görüşelim tatlım. Öpüyorum kocaman.

    YanıtlaSil
  9. Canim acil sifalar.Allah yardimciniz olsun ve iyi yolculuklar.
    Canta super birde odulun var

    YanıtlaSil
  10. Ben de gezmeye gidiyorsun diye okumaya başladım. Çok üzüldüm Ayçacım. Dualarım seninle, babaçığına acil şifalar, size de kolaylıklar diliyorum...

    YanıtlaSil
  11. Babanıza acil şifalar diliyorum.. Allah yardımcınız olsun..

    YanıtlaSil
  12. ben de hadi buluşalım demek için gelmiştim ama geliş sebebin hastalıkmış,acil sifalar diliyorum.Allah yardimciniz olsun.

    YanıtlaSil
  13. Allah yardımcınız olsun.Böyle bekleyiş ne zordur bilirim.Babacığına da sana da bol şans diliyorum canım.İnşallah bir sonraki postunda güzel şeylerden bahsedeceksin.

    YanıtlaSil
  14. çok geçmiş olsun Ayça'cım acil şifalar diliyorum,

    öpücükler..

    YanıtlaSil
  15. babanıza acil şifalar diliyorum dualarımız sizinle ...

    YanıtlaSil
  16. Hepinize tek tek teşekkür ederim, canımsınız ve iyi ki varsınız. Bana verdiğiniz manevi destek, o güzel enerji çok büyük, çok önemli...

    YanıtlaSil