29.7.10

Sabah Kahvesi

Bu sabah içtiğim çaydan tat alamadım mı yoksa ağzımın tadı mı yok, bilemedim diye düşünüp dururdum. Facebook durumuna yazdım, yetenek-sizin'in güzel yorumu keyfimi yerine geitirdi. Üzerine canımın içi, bir tanecik kız kardeşim Zeynom demesin mi Türk kahvesi yapıp karşılıklı içelim diye. Buna ağlarım çünkü Zeynom Moskova'da... Neyse biz karşılıklı kahvelerimizi yaptık Ankara-Moskova hattında karşılıklı içiyoruz.

Hadi size de afiyet olsun :)

11 yorum:

  1. sizede afiyet oLsunn şekerLerrr.. ßndee erken kalkıp annemle deniz manzarasına karşı oturup kahve içtim şimdii ise yeşil çay içiorummm :D

    YanıtlaSil
  2. Ohh mis valla hem de denize karşı :)

    YanıtlaSil
  3. evetttt çok güzel oluoo havada ßuLutLuu :D ßuyrunn sizide ßekLerizzz:D

    YanıtlaSil
  4. En iyisi ben de yapayım kahvaltıdan sonra bir tane. Tek başına Türk kahvesi de hiç çekilmez ama bir yerlerde yine bir içen olur belki benimle:)

    YanıtlaSil
  5. Aynen Sebla'cım, tek başına içemediğim için kavanoz hep buzdolabında durur. Birisi gelecek ya da Serhat da isteyecek ancak o zaman içtiğimden keyif alıyorum. Ama bu sabah güzel oldu :)

    YanıtlaSil
  6. neyse hic degilse arada cok fazla zaman farkiniz yokmus da (bizim gibi) karsilikli icebiliyorsunuz ;)

    aman agzinizin tadi bozulmasin, sevgiyle kalin :)

    YanıtlaSil
  7. ben de bu sabah kahvesını karsılıklı ıcmek ıstıyorum melek aycam:)

    optum tatlı yanaklarından

    YanıtlaSil
  8. Öykücüm ya bu kadar olur, şimdi nescafe hazırladım ve pc başına geçtim :))) Hadi koş kendine bi kahve kap gel, karşılıklı içelim :D

    YanıtlaSil