1.7.10

Neler Oluyor Orada :)

Hepinize yarın çok müjdeli bir haber vereceğim. Bu konu ile ilgili bu sabah uyandığımdan beri biraz bitkin ve uykusuz hissediyorum. Ama çalışmam gerek ve bitirmek zorunda olduğum işler var.



Bunlardan biri yurtdışından bana fotoğraf düzenleme işleri gönderen bir müşterim. Kendisi kozmetik ürünleri satıyor. Son 6 aydır sanırım düzenli olarak birlikte çalışıyoruz. Onun işlerini en geç 1 saat içinde bitirmem gerek.
Dün 2 müşterimizin baskıdan çıkan albümlerini aldık. Zannediyorum ki bugün Düğün Hikayesi çifti albümü teslim alacaktır. Diğer albümler ise doğum günü fotoğraflarını çektiğim Alya ve Dora'ya ait. Onlar ise sanıyorum en erken önümüzdeki hafta teslim edilecek.



Ama bu kadar ile bitmiyor... Baskıya dün verdiğimiz 3 farklı çiftin, 10 albüm tasarımının baskısı var. Üzerinde çalışmaya devam ettiğim 2 farklı çiftin fotoğraf düzenleme ve albüm tasarım işleri var.

Son olarak hazırlamam gereken 1 set çiçek var. Avusturalya yolcusu olacak :D Bu akşam itibariyle sanırım vitamin takviyesine başlıyoruz :))) Öpüyorum hepinizi, gününüz aydınlık geçsin...

12 yorum:

  1. Çalış kızım. Allah arttırsın deyecektim ama biraz ara verip öyle arttırsın diye dileyeyim. Baksana yorulmuşsun. O rujun metal kısmındaki pütürükler fotoshoplanacak değil mi? Çok anlarım ben bu işlerden. Başın sıkışırsa danışabilirsin:)))

    YanıtlaSil
  2. Of of of kolay gelsin sana...
    Rüyamı da anlatayım,hatırladığım kadarıyla. Kötü birşey görmedim. Yanlızca tarzın olmadığını düşünüyorum aslında ama süper mini bir etek ve siyah dantel çorap giymiştin:) Elinde yine fotoğraf makinen vardı. Yanına gelmek için düşünüp duruyordum, bir düğündü sanırım ve ben gelmedim seninle tanışmaya:( Biraz da yağmur vardı. Sanırım bi taraflarım açıkta kalmış:)
    Çok öptüm seni.

    YanıtlaSil
  3. Müjdeli haber derken :) Merak ettim bak.

    YanıtlaSil
  4. çok kolay gelsin Ayçacım, başarılar...

    YanıtlaSil
  5. Ayçasım ne alaka diyeceksin ama yazının başını okuyunca bir an içimden hamile olduğun geçti

    YanıtlaSil
  6. Nedret ablacım çok teşekkür ederim :) Çalışan demir pas tutmaz mantığı ile çalışmaya devam :D O rujun arkasındaki gri fon beyaz oldu. Tüm fotoğraflarının arkasını beyaz yapıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Eheuheuehue Pericim Allah iyiliğini versin :)) Valla hiç tarzım değil, hele ki çekime giderken giydiklerimi görseniz ahh garibim giyecek bir şeyin yok muydu dersiniz :)) (rahat olsun, eğilip kalkarken, yere yatarken diye)

    YanıtlaSil
  8. Aşkım müjdeli haberden zaten senin haberin var :D

    YanıtlaSil
  9. Mallacım, annecim çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  10. dakikadanonce :)) yok hamile değilim :)) önümüzdeki bir kaç yıl içinde de maalesef böyle bir planımız yok. hayırlısı :D

    YanıtlaSil
  11. kolaylıklar ve basarılar dılıyorum

    guzel haberlerını beklıyorum

    YanıtlaSil
  12. öykücüm, günaydın :) çok teşekkür ederim canım benim...

    YanıtlaSil