10.2.10

Ayça Nerede?

Ne deseniz haklısınız, nerelerdeyim ben di mi??? Anlatıcam hepsini. Biraz uzun olacak ama artık sabrınızı test edicem :)))
Etsy'de voterdayım dediğimden beri ortalarda yokum. Hepinizin oyları ve pek çok arkadaşımın harika destekleri ile oylamayı 2. bitirdim :)

Düğün Hikayesi için Şubat ayı sonuna kadar geçerli olan bir kampanya başlatmıştık. Bu kampanya sebebiyle telefon trafiğimiz inanılmaz yoğunlaştı. Sonuç olarak Haziran ayı bile neredeyse doldu diyebilirim. Kampanya bilgilerine göz atmak isteyen olursa buradan lütfen : Düğün Hikayesi


Hafta sonu Serhat'ın kuzeninin Aksaray'da nişanı vardı. Aslında Serhat'a kalsa gitmez :))) Elif anneyle ben konuşmuştum, Serhat da tamam deyince Cumartesi sabah erkenden yola çıktık. Nişanı yaptık, Pazartesi günü öğlen de Ankara'ya yola çıktık. Ankara'nın soğunu bilenler bilir. Aksaray'ın soğuğunu anlatmak için kelime bulamıyorum. Böylesi bir soğuk ben hayatımda görmedim. Kar da yağmadığı için, havada zerre ılıma yok. Donduk donduk :) E tabii geldik Ankaraya. Aşti'de inip, otobüse yürüyene kadar bir güzel de rüzgarla çarpıldık. İkimizde hafiften hastayız :) Hele dün kafamı kaldıracak halim yoktu. Bütün gün koltukta pinekledim.

Elif anne, Serhat'a çok güzel bir yelek ve kazak örmüştü geçtiğimiz aylarda. Üzerlerinde de saç örgüsü motifi var. Ben de bir kaç kere deneyip becerememiştim(öyle zannetmişim, aslında sabırsızlığımdan motifin çıkmasını beklememişim) Bana da bir yelek örmüştü, bir tane daha istedim :)) Bizi pazar günü yün aldığı toptancıya götürdü. Hem dükkanı için alması gerekenleri aldık, hem de bir kaç torba yün ile geri göndük eve. Bana saç örgüsü motifini öğretti akşamına. Serhat'a bir atkı başladım :)
Şapka ve hırka da yine Elif anne'nin hediyesi. Ben istemesem de elimi sürdüğüm şeyi aaaa sen bunu beğendin deyip alıyor :)))


Akşam üstü dışarıda olacağız, bir çift ile görüşmemiz var. Hayırlısı ile işi alırsak çok süper olacak :)

Arkası yarın diyorum, yarın görüşürüüüüzzzzz, öpüldünüz şekerler! :)

12 yorum:

  1. öncelikl geçmiş olsun canım kampanyalarını bende görmüştüm hatta burda evlenecek birine bahsetmiştim ama o da hazırandaydı belki de dolusunuz şimdi

    YanıtlaSil
  2. herşey çok güzell...öpüyorummm senii...

    YanıtlaSil
  3. Sabırlıyım, sonuna kadar okudum, teste hazırım :)
    Bu arada, geçmiş olsun, hayırlı olsun, tebrik ederim, güle güle kullan...:)

    YanıtlaSil
  4. Melek Ayca yoktu cok ozledık..
    Ama yaptıgı seyler her zamankı gıbı cok guzel
    ve ıyı..
    bunu ogrenınce ben de mutlu oldum:)
    cok optum..

    YanıtlaSil
  5. Marifetli peri, sen çok yaşa emi :) Kucak dolusu sevgiler sana :)

    Gece'cim, Haziran içinse en azından beni arayıp gün boş mu değil mi onu sorsunlar.

    Mallacımmm, canım güzel sensin asıl :) Kocaman öpüyorum.

    Öyküm, ben de çok özledim sizleri. Ama bazen çok dağılıp toparlayamıyorum :) Öpüyorum çok çok

    YanıtlaSil
  6. Atkı için teşekkürler :) Anneme de teşekkür ederim buradan, gerçi okumuyor ama olsun, bizi çok eğlendirdi haftasonu. İyi ki götürmüşsün diyorum

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir fikir düğün hikayesi.Bu kampanyayı kaçırdım :) artık bir dahakine

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Archilemi, neden geç kalmış olasın ki:) Ha biz görüşmeyeli evlendiysen o başka ama kampanya Şubat sonuna kadar devam ediyor :)

    YanıtlaSil
  9. geçmiş olsun ,biz evcek hastayız bu hafta.kendinize dikkat edin,
    cicileri de güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  10. Ayçacığım önce Etsy'deki başarın için tebrik ederim ve geçmiş olsun inşallah daha iyisinizdir. Şapkana bayıldım güle güle kullan. Elif anneye bu güzel hediyeler için teşekkürler :) İşleriniz hep çok olsun inşallah...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. okuduk sonuna kadar Ayça cım okumaz mıyız.
    etsy de oy vermiştik çok sevindik 2. tamamladığına.

    YanıtlaSil
  12. çok özledim ayça'm,
    nerelerdeydin demiştim hep,
    ama okuyunca her şeyin güzel gittiğini görünce çoook mutlu oldum,
    kolay gelsin,
    kocaman öpüyorum,
    yaz arada lütfen özledik yeterince=))))

    YanıtlaSil