24.12.09

Bugün Neler Var Neler Yok :)

Bu sabah Serhat'ın ütüsüz gömlek ve pantolonla işe gitmesi beni çileden çıkarmadı değil. Dolapta ütülü yok mu? Var... Neyse efendim. Ben de bu gazla önce banyoya daldım. Kazıdım da kazıdım :)) Sonra mutfağı toparladım. Balkonda havalandırılmayı bekleyen bir çuval patates vardı. Hava güzel olduğu için mutfak balkonuna serdim kendilerini... Ortalıkta ne var ne yok gözüme çarpan ayırıp, çamaşır makinesine tıktım :) Yatak örtümüzü temizi ile değiştirdim. Toz aldım, toparladım da toparladım... :)

Sonra birden artık ellerimde hal kalmadığını hissettim ki, kendimi duşun altına attım. Farkettim ki saçlarımın boya zamanı gelmiş. Kokoş bir hatun kişi olmadığım için çok dikkat etmiyorum tabii aman dip boyası gelmiş yok uç boyası gelmiş diye :) Gayet doğal takılıyorum kızıl saçlarımla.

Banyodan sonra kahvem geldi. En son İstanbul'dan gelirken-tabii fırsatım olmadığı için gidip alamadım ama çareler tükenmez- teyzemin dolabındaki iki paket kuru kahveci mehmet efendi ve mahdumlarını attıydım çantaya :)) Teyzem zaten dünden razı " Al kızım sen oralarda bulamıyorum diyorsun" :) Dolaptan çıkardım paketi bir temiz kahve yaptım kendime, orta şekerli, bakır cezvede...
Sonracığıma yanına da iki tane çifte kavrulmuş lokum, neyse geldim kendime :))


Unuttum sanmayın geçen hafta elime ulaşan hediyemi sizlerle paylaşacağım. Benim internet annem :) Canımın içi Malla, çok beğendiğim için bu sevimli, ciciş eldivenlerden bana da örmüştü. O kadar sevimli ki elimde, ama öyle çekemedim. Bu haliyle idare ediniz. Malla'cım canım ellerin dert görmesin, çoooooookkkkkk teşekkür ederim, kocaman da öpücükler kondururum yanaklarına :)


Bitmediiii :)) Yine hepimizin tanıdığı sevgili Delfinamın ailesi biliyorsunuz, zeytinyağlı sabun yapıyorlar ve isteyen herkese de çok uygun fiyata gönderiyorlar. Uzun zamandır bu harika sabunlardan almak istiyordum, kısmet şimdiyeymiş. İki kutu güzelim kokulu sabunlarım da elime ulaştı. Canım Delfinama ve ailesine çok çok teşekkür ediyorum. Taze çiçeklerim hala mutfak dolabımda asılı, sizden bir hatıra saklıyorum :)
Delfinam ve ailesinin harika zeytinyağlı sabunlarından sipariş etmek için yapmanız gereken çok kolay. tsabun@gmail mail adresine yazmanız yeterli. Sabunlarınız hemen elinizde :)

9 yorum:

  1. Pantolon konusunda teessüf ederim, ütülüydü. Ayrıca gömleğin yakası da düzgün, üzerine de boğazlı hırka giydiğimi belirtmen gerekir. Saçlarım da zaten "The Beatles" gibi bugün :D Arada bir olur böyle, hemen cümle aleme rezil et, alacağın olsun. Blogdan hemen karşı saldırı yazısı giriyorum :)

    YanıtlaSil
  2. çok komiksiniz hiç güleceğim yoktu:)))Bu arada eldivenleri beğendiysen mesele yok güle güle kullan Ayçacım:))

    YanıtlaSil
  3. :))) ellerine sağlık bitanecim, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. haha adamcağız ayarlamış işte kendini ama iyi olmuş bu hırsla bir dünya iş yapmıssın güle güle kullan hediyelerini de öpüldünüz

    YanıtlaSil
  5. Geeceee :))) Üzerinde ütüliycem bundan sonra :))) Valla çok iyi oldu ama daha bitmedi be anacım işler... Teşekkür ederim, öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  6. Canım yorulmuşsun bugün
    Kahveylede atmışsın yorgunluğunu ohh Şimdi serhatın bloguna gidiyorum çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün bakalım ne yazmış :))))

    YanıtlaSil
  7. Dokunma damadıma Ayçaaaa:)))
    kıyamam
    tam afiyet olsun yazmak için yorumu tıklarken torun paşa pc ye el koydu.Sıra tekrar bana geldiğinde senin yorum yazdığını gördüm demek ki aynı anda birbirimizi okuyormuşuz.
    Üzülme geldiğinizde size ev sergisi açar duvarda olmazsa koltuklarda sergilerim canım:)
    zaten serginin semti biraz tersti hava da kötüydü,gelmekte zorlanırdın.Yeldacım ve Aylinciğim geldiler ama ben hem sevindim hem de zorlandılar diye üzüldüm.

    YanıtlaSil
  8. Ayça'm ayça'm canım ayça'mmm :))

    YanıtlaSil