21.12.09

AFG'den kısa kısa ve Ben

Cuma günü 5.Ankara Fotoğraf günlerinin başlayacağından ve etkinlikte görevli olduğumdan bahsetmiştim. Son hız başladı fotoğraf günleri. Cuma gününden beri evimi herhalde en uzun bugün gördüm :)))

Cuma gece eve dönmedik. Çağdaş Sanatlar Merkezine daha yakın oturan bir arkadaşımızda kaldık. Sabah kalkıp eve dönüp, duş alıp, kıyafet değiştirdik ve geri döndük. Gece eve geldik, uyuduk ki nasıl bir uyumak :) Yorgunluktan nerede yattığımı hatırlamıyorum. Sabah kahavaltıdan sonra tekrar koştura koştura gittik. Çünkü bugün en erken gitmesi gereken bizdik :)

Çok yoğun bir hafta bizi bekliyor. Şu ana kadar ki yorgunluğumdan asla şikayetçi değilim. Çünkü çok keyif aldığım bir etkinlik bu. Belki istesem de çok kolay ulaşamayacağım fotoğraf ustaları ile tanıştım, tokalaştım, sohbet ettim. Bir kaçı ile omuz omuza fotoğraf çektim. Çok sevdiğim Göker hocamla çok daha fazla vakit geçiriyorum. Tekrar tekrar dinleyebileceğim söyleşilere katıldım. Ve sanıyorum ki izlediğim her fotoğraf gösterisi fotoğrafa duyduğum iştahı daha da kabartacak :)))

Kısacası yorgun ama keyifliyim. Gecenin 02:32'si ve sizleri de habersiz bırakmak istemedim.
Ankara'da olup da fotoğrafa ilgi duyan herkesin en azından gelip gezmesi gereken sergiler var. Aşağıdaki fotoğrafta fotoğrafta 50 yılı geride bırakmış çok büyük ve bir o kadar mütevazi ustalar var... Onlarrı yan yana aynı sahnede izlemek ve yanımdan geçişlerine şahit olmak büyük bir onurdu benim için...


Hepinize iyi haftalar, ara ara yazarım yine :) Öpüyorum çok çok

9 yorum:

  1. nedense okurken tüylerim diken diken oldu o havayı hissettim ne kadar şanslısın tatlı bir yorgunluk bu

    YanıtlaSil
  2. kaç gündür aklımdasın.Ankara'da olsam kesin gelirdim:((insan sevdiği birşeyle uğraşınca yorgunluğunu hiç umursamıyor zaten.sana da iyi haftalar

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı yorgunluklar Aycacm
    senden coık guzel bı enerjı buraya dogru geldı zaten..
    devamlı olsun dılıyorum cok optum senı

    YanıtlaSil
  4. Evet Gece doğru söylemiş insan zevk alarak yapınca yorgunluğun bir önemi kalmıyor
    Güzel bir haftasonu geçirmene sevindim

    YanıtlaSil
  5. canım benim ne kadar güzel yahu, sevdiğin işle ilgili yorgunluk insana vız geliyor. İşlerden zaman bulursam uğramak isterim. O zaman alo derim sana, öptüm kocaman.

    YanıtlaSil
  6. ne hoş.. keşke ankarada olsam diyebileceğimi asla tahmin etmezdim.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. böyle bir organizasyonda bulunmak keyif vermezmi insana, ne hoşş

    YanıtlaSil
  8. Merhaba
    Ben İstanbul'da yaşıyorum. Fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyorum. İsmek ve ifsak dışında tavsiye edebileceğiniz bir kurs biliyor musunuz burada?

    YanıtlaSil
  9. Ayça Hanım,cevabınız için çok teşekkür ederim. Fakat İfsakın saatleri bana uymuyor. Ben de Gölge Sanat Atölyesi diye bir yere başladım. Hocamız Turgay Süsem. Şimdilik memnunum.

    YanıtlaSil