1.10.09

Zamanlama Süper :)))



Tam kayıp ilanı veriyordum ki ne göreyim :) Bizim kız yani Moonish dayanamamış, geri gelicem diyor... O kadar mutlu oldum ki bunu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum, kendi kız kardeşim geliyormuşcasına sevindim :)Buyrun son yazısını yapıştırıyorum ekranın tam ortasına, vazgeçme ihtimali de kalmasın diye :)))) Hadi geri gel, bekliyoruz seni :)

***

Hala bitirmeye çalıştığım fotoğtaf düzenlemeleri var. Dün gece oturup bitirmeye karar verdiğim anda çat diye elektrikler gitti. Ödüm patladı valla ne yalan söyliyim, sanki bütün Dünya karanlığa gömülmüş gibiydi... Yatak odasına zor attım kendimi. Sabah uyandığımda hala gelmemişti. Apartmanın otomatına bastım bakalım apartmanda var mı? Olur ya farketmeden elektrk saatinden sigortayı attırmış olabilirm diye. Yok, apartmanda da tık yok. Kapı kapatıp içeri girmemle elektrik geldi. Bismillah, yine korktum. Tövbe tövbe kafayı bozucam, biri benle dalga mı geçiyo bea :D

İşte böyle sabahın zımında tekrar oturdum bilgisayarın başına. Biraz Cipsi'yi oynat, biraz foto işle, biraz Cipsi, biraz foto... Umuyorum ki bugün bitireceğim ben bu işi :)))

***

Yazacak çok şey var aslında. Ama kafamı veremiyorum şu ara işlerden ve etsy'den bir şeyler yazmaya... Galiba geç de olsa bende de bir sonbahar depresifliği başgösteriyor... Hayırlısı :)

***
Kaçtım. Bi ara uğrarım yine. Kendinize iyi bakın, öpüyoruuuuummmmmm...

Bu foto da size bugünün hediyesi olsun :)

8 yorum:

  1. bende gidişine üzülmüştüm.demek dönüyor.sevindim.son bahar depresifliği galiba bana da yapıştı.halledersin işlerini sıkma canını.yavaş yavaş...
    çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. Ayçacım moonish hepimizin yüreğine su serpti valla,onsuz tadı mı olur ya blog camiasının...

    işini severek yaptığın için bir çırpıda bitirirsin sen işlerini bugün,yarın da bol bol gezersin bu şahane havada...

    sevgiler ayçacım...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten ben de çok üzülmüştüm bırakıyor diye, iyi oldu dönüşü :)

    YanıtlaSil
  4. moonish in dönmesine çok sevindim gerçekten :) günün hediyesine bayıldım bu arada :)

    YanıtlaSil
  5. ben neden senin yazılarını bu kadar geç görüyorum anlamadım gerçi bir süredir hala tam anlamıyla gezemedim bloglarımı tahmin ettim mersinden sonra işlerin çoktur diye
    öptüm canım GeCe

    YanıtlaSil
  6. ayçacım sen ne iyisin yaaa.biçoğumuzun kendi kuyruğunu kovaladığı bi zamanda başka kuyrukları gören birinin olduğunu bilmek hoş vallahi:))öpüyorum veaa etsy dükkanını gezmeye gidiyorum.

    YanıtlaSil
  7. ah canım benim korktun mu sen, kıyamam sana... Bende henüz depresiflik başgöstermedi amma eli kulağındadır diye beklemekteyim :)) öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ay çok sevindim moonsuna
    şimdi oraya gidiyorum
    Bu arada hediyeni aldımm

    YanıtlaSil