4.10.09

Bu Aralar...

Canlarım, bir süredir fazlaca blog gezmesi yapamıyor ve yeni yazı girişi yapamıyorum. Bir önceki yazımda da az çok bahar çarpmasından söz ettim. Tabii sadece bu değil.

Aslında yazmak ve sizlerle paylaşmak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam. Bu aralar zaman problemi yaşıyorum çokça... 24 saat yetmiyor...

Çok şükür işlerimiz iyi gidiyor. Bu durum, elbette öncelikli olarak çiftlerin fotoğraflarına yoğunlaşmamı sağlıyor. Ki kimse fazldan beklemesin.

E yeni sezon başladı bağlı olduğumuz Fotoğraf Derneğinde (FSK). Büyük ihtimalle pek çok aktif görev bizi bekliyor. Hatta Ankara Fotoğraf Günleri için bir sergi çıkarmamız bile şimdiden istendi.

Yeni eve evet yerleştik. Ama yerine oturmayan bir düzenimiz var. Bu düzensizlik beni fazlasıyla yoruyor.

Çok şey konuşuyoruz ve her seferinde "evet, bunu da blogda yazıp paylaşmalıyım" diyorum ama kafamı toparlayıp, düşünüp konuştuklarımızı derleyip yazamıyorum.

Beni bir süre yazılı olarak azad edin dostlarım. Fotoğraflı postlarımı daha çok göreceksiniz gibi bu aralar. Gitmiyorum elbette. Elimden geldiğince hepinizi okuyorum. Yorum yazmasam bile bilin ki okuyorum, gerçekten. Hepinizi çoooookkkk seviyorum.

9 yorum:

  1. aycacım bu fotoğrafını bugün etsynin ana sayfasında gördüm. anaaa bu aycanın fotoğrafı dedim bi baktım hakikaten senin çetiğin foto. çok mutlu oldum. tebrikler!

    YanıtlaSil
  2. esra'cım, hala çalışıyorum, yoksa sen de mi :) ben de mola verip yeni bir fotoğraf yüklemek için açmıştım ki ön safyadayım :) teşekkür ederim canım. iyi geceler...

    YanıtlaSil
  3. Çok ozledıgımı bıl
    bu mola uzun olmasın

    YanıtlaSil
  4. E HAYDİN ACCIK AZAAD EDELİM BARİ:)
    E HADİ ÇABUUUUK:)
    BEKLİYOOOZ

    YanıtlaSil
  5. canım kolaylıklar diliyorum sana

    galiba post zamanlamanda bir sorun var türkiye saati değil mi bilmiyorum ya da ben neden görmüyorum bir türlü güncellenen listesinde görünmüyor şu tarihi ve saati bizim alıştığımız şekilde yapsan iyi olacak sanırım

    YanıtlaSil
  6. canım cumartesi arayamadım seni.rahatsızlandım biraz.bu pazar inşallah ben de taşınacağım.öyle yorgunum ki anlatamam...

    YanıtlaSil
  7. SELAM KOLAY GELSİN CANIM AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM GÜNCELLEME OLAYINI:(
    NEYS ESANA ALLAH YARDIMCIN OLSUN DİYEYİM ÖPTÜMMMMM

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel dille anlatılmış fotoğraf detayları öğrendim,blogunuzdan,sizin çektiklerinizin milyonda birini çekebilecek miyim acaba bir gün,şu benim evdeki sıpaların unutulmaz karelerini istiyorum kendi elimden çıkmış bakalım yolun başındayız.Sevgiler.Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil