15.9.09

Yeni Evimize Taşındııııkkkk!!!



Ben geldiiiiimmm :) İnternetimiz bu sabah bağlandı.

Amanın nasıl yorgunum anlatamam, tarifsiz bir durum :)))

Geçen Salı akşamı annem geldi, yoksa çarşamba mıydı? Hatırlamıyorum. O geldiğinde ben zaten hemen hemen herşeyi toparlayıp kolilemiştim. Annem saolsun ortalıkta kalan ıvır zıvırları toplamama yardım etti ki Allah'tan gelmiş diyorum :) Yoksa ben o ayrıntıların içinde boğulur ve taşınmayı geciktirirdim. Aslında cumartesi taşınmayı planlamıştık. Ama baktık ki toplanma işi bitmiş, aradım nakliyecileri cuma taşınıyoruz dedim.

Cuma sabahtan geldiler. Elleri hayli yavaş 4 kişi evimizin mobilyalarını, beyaz eşyalarını söküp, kolileri taşıdı. Pek çok konuda beni ve annemi delirtseler de yeni evimize bizi neredeyse akşam iftar saatine yakın taşıdılar. Evin su tesisatında çıkan sorunla taşınma esnasında tuvaletin rezervuarı patladı :) Şaka gibi bir gündü. Eve giren çıkan belli değildi. Serhat sokaklarda abonelik işleri için koşturup durdu garibim. Onlar da daha bitti sayılmaz.

Annem saolsun, her yeri toparladı. Arkadaşımız Elif bizi yalnız bırakmadı. Dün öğlen yolladım anneciğimi İstanbul'a. Serhatla eski evimizi son bir kez temizleyip, teslim ettik emlakçıya.

Bu kargaşada Cipsi hanımı yine veterinerimize teslim ettik. Tahmin ettiğimizden fazla kaldı maalesef kızımız veterinerde. Evdeki tesisat işleri bitmeden almadık. Çünkü vurma, çakma, matkap gibi seslerden inanılmaz korkuyor. Pazar günü öğleden sonra yeni evimize gelen Cipsiyi görmenizi çok isterdim, çok komikti :)))

Bugün artık evde tek başıma, kendi düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Ancak yerleşirim gibi geliyor bana. Yeni takılan klozet rezervuarı damlatıyor. Tesisatçı tekrar gelecek inşallah bu akşam.

Hesapta olmayan tesisat işleri sebebiyle mali olarak da hayli açıldık. Allah yardım ediyor işte, Bayram ertesi Düğün Hikayesi için Mersin'den iş aldık, çok mutluyuz :)

Yeni fotoğraflar işledim, etsy'deki dükkana geçen hafta eklemiştim. Dün gece bir fotoğraf daha işledim :) Keyifliyim yaaa :) Umarım hepiniz iyi ve keyiflisinizdir. Birazdan tek tek ziyaret edeceğim hepiniziiiiiiii.


Unutmadan, Mübarek Kadir Gecesinde, böyle güzel bir gecede hepinizin dualarının kabul olmasını diliyorum.

12 yorum:

  1. Hosgeldın canım benım
    saglık ve huzurla oturun ınsallah..
    gule gule oturun
    senı cok ozledık:)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun canım, sağlıklı, mutlu ve huzurlu oturun inşallah yeni evinizde, sevgiler :))

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun ağız tadıyla oturun,biz de bi taşınsak

    YanıtlaSil
  4. Canım benim yeni evinde güle gle otur. Aksaklıklar olur ilk başta ama rahat edeceksin bu sene.
    Çok yoruldun ama değecek. Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş bak iyi olmuş düğün çıkması. Çok öpüyorum seni
    İyi kandiller canım

    YanıtlaSil
  5. ay demin düşündüm acaba internetin bağlanmadı mı cepten arayayım diye baktım yazmışsın çok şükür işlerin nihayetinde yoluna girmesine çok sevindim evinden de bahset ilerde merak ettim yazı arasında resimler kaynıyor biraz ama benim çok dikaktimi çekti süperler

    daha fazla uzatma arayı öptüm iyi kandiller

    YanıtlaSil
  6. öykücüüüümmm hoşbulduk :) ben de çok öslediiiimmm.

    sibelcim, çok teşekkürler, amin inşallah, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin :)

    sevgili özge umarım en kısa zamanda taşınırsınız

    yeldacım canım hem doğum günün kutlu olsun, hem de geçmiş kandilin mübarek olsun güzelim. gerçekten kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş :)

    gececim saol canım, çok şükür evin içine girdikten sonra herşey yoluna yavaş yaval girer :) fotoları etsy'e koydum, bakalım alıcı çıkacak mı ? öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  7. Fotoğraflar çok hoş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. ooo hoşgeldin ve evinde güle güle otur bu arada kadır geceniz de mübarek olsun sevgiler öpt

    YanıtlaSil
  9. güle güle oturun yeni evinizde.umarım cipsi yadırgamaz.ufak tefek şeyleri dert etme halledilir herşey.
    bu arada allah kavuştursun.annecik yine yetişmiş yardıma.ay onlar da olmasa ne edeceğiz bilmem.
    çok öpüyorum.
    fotoların çok güzel...

    YanıtlaSil
  10. hayırlı olsun :) o değilde siz beni temizliğe çağıracaktınız, haber verirsiniz diye bende aramadım salak gibi. şimdi yardıma gelirim diyip gelemedim kötü hissettim valla.

    YanıtlaSil
  11. Ablacım saolasın, artık Ankara'ya bekliyorum :) Al paşanı da gel :)

    Semracım canım aynen ufak tefekler yavaş yavaş olacak galiba. Annecim gerçekten hızır gibi yetişti, saolsun. Öpüyorum çok.

    Bahaaaaarrrr, ben sana kıyamadım ondan haber vermedim. Annem geldi zaten, e Elif yakında diye o geldi. Geleceksin hem yorulacaksın hem kalmayıp taa eve döneceksin. O sebeple evi toparladık işte, sohbete gel güzelim :))) Düşünmüş olman bile yeter, seviyoruz biz seni ailecek :)

    YanıtlaSil
  12. Canım iyi bayramlar. Evinizde güle güle oturun. blogla ilgili bende de problem vardı. neyse ki geçti gibi. Öptüm seni:))

    YanıtlaSil