27.7.09

Yeni Bir Haftaya Merhaba :)

Çok yoğun ve yorgun geçen bir haftanın sonunda, bugün nihayet biraz fazla uyurarak dinlendim :)

Biliyorsunuz sabahın kör saatinde uyanır, sonra da asla uyuyamam :) Bugün maalesef öyle olmadı. Serhat'ın "kalkmayacak mısın" dediğini hayal meyal hatırlıyorum :) Sonra bir uyandım Serhat yok, cipsi ayak ucuma yatmış beni bekliyor :)) Saat de olmuş 09:40. Kalkıp geceden makinada kalan çamaşırları astım. Yeni bir makina daha attım. Mutfağı, salonu, çalışma odasını toparladım. Bu arada cep telimin şarjı bittiği için "ben uynadım" demek için Serhat'ı da arayamadım" :)

İşler maşallah şu aralar harika gidiyor. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor işte. Aşkom ve ben çok mutluyuz :) Tabii Aşkom biraz şikayetçi, hem işe gidiyor, hem yaz okulu var, hem de fotoğraf çekimlerine birlikte gidiyoruz... E yoruluyor haklı da... Ona da çözümler üretim aşamasındayım. Deha gelseydi Avusturya'dan aşkom bu kadar yorulmazdı. Deha gelene kadar olmazsa fotoğraflarına güvenebileceğim bir arkadaştan yardım isteyeceğiz. Hem o da para kazanmış olacak, hem de Serhat biraz nefes almış olacak.

Sonracığımaaa :) Geçen cuma, İsveçli çift memleketlerine dönmeden albümlerini hazırlamak istedim. Bir günde, fotoğraf seçimi, fotoğraf düzenlemesi ve albüm tasarımı yapabilir miyim dedim. Çok zor. Çünkü albümü hazırlamam en az 3 günümü alıyor... Sabahın 6:20'sinde oturdum bilgisayar başına. Kendimi kaybettiğimde saat 15:30 civarıydı :))) Serhat aradı, sorduklarına cevap veremediğimi farkettik :) Beynim durmuş da ayıptır söylemesi :))

Hazır fırsat bu dedim ve ebrulikedi'yi aradım. Biz meğer birbirimize çooookkkk yakın oturuyormuşuz :D Arada 2 site var, yürüme mesafesinde 5 dk falan :) Neyse aradım, dedim arkadaşım benim işler bitti ben de bittim :) Müsaitsen gel bi kahve içelim, ben de dinlenmiş olurum :) Ebruli geldi, kahvelerimizi içtik, kendimize geldik, sohbet muhabbet, onun eşi aradı, benim serhat geldi :) Biz hala oturuyorduk, ertesi sabah çekime gitmeyecek olsak, walla daha da otururduk biz :) Cipsiye ve bana hediyeler getirmiş, çoookkkk teşekkür ediyoruz sana :) Cipsi çok sevdi yeni oyuncağını :) Ben de masama yerleştirdim hemen hediyelerimi :)


Dün akşam üstü markete gittik. Kahve almamız gerekiyordu. Normalde Nescafe ve Jacops arasında fiyat karşılaştırması yapar, hangisi daha uygunsa onu alırız. Bu sefer Jacops'un hem fiyatı çok uygundu hem de kupa hediyeliydi :) Evde zaten 6-7 tane Nescafe'nin kupası mevcut :)) BU kez de Jacops'tan iki kutu alarak, 2 kupa daha edindik :) Kupa gayet başarılı olmuş bence. Buyurun burada

Bitmediii :) Aşkom, uzun zamandır elektro gitar almak istiyor. Benim 15 yıllık bir klasik gitarım vardı. (Hiç çalmadım, o da ayrı bir hikaye) Elektroyu hemen alamayacağımız için, biraz oyalanması ve parmaklarının alışması için benim gitarı İstanbul'dan getirmiştim. Bir kaç haftadır çalışıyordu Serhat. E bu hafta güzel güzel işler yapıp, ödemeleri peşin alınca, dayanamadım :) Dün aşkoma ( aslında doğum gününde alacaktım) bir elektro gitar ve anfi aldık :) Çok mutlu yeni oyuncağı ile , görseniz çocuk gibi.
Son olarak geçen hafta sevgili arkadaşım örgüeli'nden aldığım sihirli ödül var :)
Ben sihirli değneğimi sallıyorum ve hepinize mutluluj yolluyorum :)



Şimdilik bu kadar efem, sizleri ziyaret edemediğim için doğru düzgün bir haftadır. Şimdi ziyaretlerime başlıyorum. Kocaman öpücükler hepinizeeee, çoookkk güzel bir hafta geçirin :)

20 yorum:

  1. Alttaki fotoğrafı ne zaman çektin sen :) Farketmemişim. Bu arada cipsi ne arıyor orada :))) Hem korkuyor gitarın sesinden hem de gelip dinlemeye çalışıyor :D

    Bizim aileye kedisinden karı kocasına kadar akıl ihsan eyle ya rabbim! :)

    Akşam olsa da eve gelip çalışsam diye düşünüyorum valla. Nasıl mutlu oldum biliyorsun, tekrar teşekkür ederim aşk.

    YanıtlaSil
  2. Farketmezsin tabii :) Kendini kaybettin kulaklıkları da takınca zaten dünyayla bağlantın koptu :))) Cipsi alışacak babası, biraz zaman vermek lazım :)

    Niye bizim evde akıllı insan yok mu alla allaa :)))

    YanıtlaSil
  3. ayçacım işlerin açıldığına çok sevindim.güzel bir yorgunluk bu.çalışmak ve çalıştığının emeğini görmek.dilerim hep böyle yorulursunuz.
    güzel bir hafta dilerim.
    cicilerin harika...

    çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  4. Ay var ya:))
    yazıyı okuyup ta yorumlara gecınce
    Serhat ın
    sorularınla karsılasınca
    cıpsı ne arıyo orda
    allttakı fotogrfaı nerdee cektın sen dıy:)
    koptum
    ıkınız de cok sekersınız
    ve muhtesem bı cıftsınız
    mutlulugunuz daım olsun:))

    YanıtlaSil
  5. semracım çok teşekkür ederiz, evet tatlı bir yorgunluk bu. biz halimizden inanılmaz mutluyuz :) ben de öpüyorum çok

    öyküm, komik aileyiz vesselam :D halimizi görüyorsun :))) asıl şeker sensin, canımsın mucukkkkk

    YanıtlaSil
  6. Is olsunda sen keyıf aldıgın ısten yorul arkadasım :)Opuyorum..Gule gule kullansin Serhat yeni oyuncagini..
    Benimde vardi bir gitarim hic calmasini ogrenemedigim:))

    YanıtlaSil
  7. Sorma şekercim benim gitarı ilk kuzenim kullandı, onun şimdilerde pek vakti olmadığı için ben de Serhat'a getrmiştim. Ben de hiç öğrenmek istememiştim :) Facebooktaki o renkli çiçek fotoğrafını beğendin mi?

    YanıtlaSil
  8. Çok şekersiniz:)
    Allah mutluluğunuzu daim etsin.
    Kocaman bir maşallah diyeyim de, işlerinize de mutluluğunuza da nazar değmesin:)

    YanıtlaSil
  9. Bizim gibiler, çooookkk teşekkür ediyoruz :) Amin, hepimizin mutluluğu daim olsun :)

    YanıtlaSil
  10. benim de kilerde hiç kullanmadığım bir gitarım var.hatta tellerini solaklara göre döndürmüştüm bile ama sadece notaları öğrendim okadar:(
    cipsi de çok şeker poz vermiş orda.öpüyorum onu ıslak burnundan.çarşamba uygunum canım.bu sefer ben bekliyorum.öpüyorum

    YanıtlaSil
  11. hihi, tamam çarşamba görüşürüüüüzz :))

    YanıtlaSil
  12. işlerinizin yolunda gitmesine sevindim, kolay gelsin.. size de iyi haftalar..

    YanıtlaSil
  13. blogger kafayı yedi bende yazdığın son iki yazıyı yeni gördüm. neyse, yardım gerekiyorsa yardım edebilirim ama ne kadar iyi yardım edebilirim oda muamma :) olsun sen yinede haber ver yeter.
    serhat'ında gitarı hayırlı olsun, güzle bir rock parçası çalmayı öğrensin gelip dinliycem, not verecem ;)

    YanıtlaSil
  14. Baharcım süpersin, zaten aklımda olanlardan biri sensin bunu biliyorsun. en azından kesinleştirmiş olduk :) tamam şimdi söylüyorum, çalışsın, seni çağıralım dinle notunu ver :D

    YanıtlaSil
  15. İşleriniz hayatınız hep böyle olsun:)))

    YanıtlaSil
  16. ayça pc önündeki jacobs bardağını görünce canım kahve çekti sabah sabah. ben aslında çaycılardanım ama valla kalkıp ketıl'a su koydum. :)
    kahve yapıcam şimdi. hem gün erken başladı iyi gelir. evdeofis için linki gördüm blogun tepesinde :) tanıdık geldi ya mutlu oldum :) yakışmış yakışmış :P kahvemi yaptım tokuşturdum bardakları ekrandan!

    YanıtlaSil
  17. mallacım canımsın, sizin manevi desteğinizin o kadar çok payı var ki bu işlerde :) öpüyorummm :)

    esracım günaydın :) biz bu sabah uyuyakalmışız,1 saat fazladan :))) evi toparlayıp yeni oturdum ben de pc başına. kahve diye gözüm mutfağa gidiyor ama erken daha benim için :) iyi çalışmalar canım, görüşürüüüüzzz :)

    YanıtlaSil
  18. Herkesin calmadigi bir gitari varmis demek :) Bir hevesle alinip oylece sus kalan :)))
    Gule gule kullansin esin...

    Yogun olmak da guzel;nede olsa sevdigin isi yapiyorsun, kolay gelsin canim...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. haftasonuna geldik biz ancak gelebildik. Mutlu haftasonları Ayça'cım. Eşinin hediyesini çok sevdik.

    YanıtlaSil