12.7.09

Hafta Sonundan Notlar

Cumartesi sabahı 8'de uyandım, bir daha yatağa dönmek istemedim :) Çünkü biliyorum ki uyursam öğlen ancak kalkarız. Ben de bir güzel elimi yüzümü yıkayıp mutfağa koştum :) Cipsi hanım bu aralar pek bir uslu olup yatağımızın ucunda uyuduğu için de gürültüsüz oldu mutfak maceram :)

Çay suyunu koyup, poğaça yapılacak malzemeleri çıkardım tezgaha. 2 yumurta, bir kabartma tozu, göz kararı yoğurt, göz kararı zetin yağı, tuz, biraz toz şeker, aldığı kadar da unla uydurma poğaçalarımı yapıp fırına verdim. Çayımı demledim. Bir fincan çay alıp bir yandan da kahvaltı sofrasını kurdum. Biliyorum Serhat'ı o saatte uyandıramam :) Yarım saat kadar çalışma odasında oyalanıp, poğaçaları fotoğrafladıktan sonra Serhat'ı cipsiyle birlikte uyandırma operasyonuna giriştik.

Kahvaltı faslından sonra cuma sabahı pişirdiğim fimolarımı fotoğrafladım. Yenileri e-dukkan'a birazdan ekleyeceğim.Sevgili Kirpikteki Gözyaşı'nın önerisi üzerine biraz takı yaptım :)

Cuma günü çok keyifliydi benim adıma. Bir Düğün Hikayesi işi daha alıp, ön ödememi bile aldım. En güzeli embirle buluştum :) Sonrasında da Serhat'ın arkadaşları ile görüştük. Eve çok geç dönsek de yorgunluk hissetmedim, o kadar güzel bir günün ardından.

Embir'e morlu bir şeyler hazırlamıştım fimolarla :) Çok beğendiğini söyleyip küpelerini hemen kulağına taktı canım benim, güzel günler de kullan. Bana hazırladığı lavanta dolu nazarlığım ve şapka kitap ayracım ise hemen yerlerini aldı :) Çok teşekkür ederiiiimmmm, öpücükler gönderiyorum sana :)

Cumartesi gününe geri dönersek, arkadaşımız Alios'u görmeye gittik. İzninin bitmesi sebebiyle görev yerine dönecekti. Tatildeyken aldığı 2 aylık kurt köpeğini de görmeyi çok istiyorduk :) Alioslara gittik. Annesi saolsun bizi krallar gibi ağırladı. Gece eve dönmek yerine, uzun süre görüşemeyeceğimiz için hep birlikte sabahladık. Köpeği viski'yi görmeniz gerek aman allahım, böyle bir sevimlilik olamaz :) (cipsi duymasın) Bu sabah da Alios havaalanına biz de evimize döndük.

Umarım hepiniz güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Kocaman öpücükler gönderiyorummmmm :))

12 yorum:

  1. aman pek te marifetli ayçam.harika görünüyor poğaçaların.köpüş çok güzel.takıların da öyle.işlerin iyi gittiğine çok sevindim...
    güzel pazarlar...

    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Hamarat bayanın hali başka canım
    Poğaçalar süper görünüyor

    Cumartesi Güzel bir gün geçirmenede sevindim ve en önemlisi de şu iş olayı
    Çok mutlu oldum.
    Allah İşlerinizi bol etsin canım
    Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  3. Hem yoğun hem de güzel geçmiş haftasonu. E-dükkandan yeni haberiiz oldu, çok güzel bol satışlar diliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Aycacim sabah tek basina mutfaga dalip bir seyler hazirlamk ve ahaliyi uyandirmak inanilmaz keyifli olsa gerek, bana cok huzurlu bir manzara gelir bu :)) Alios ne yakisikli oyle, karizmasi var keratanin :))

    YanıtlaSil
  5. ne güzel geçmiş haftasonun bayılıyorum böyle herşeye yetişmenize ben ise evde ve törendeydim sadece

    YanıtlaSil
  6. ne güzel bir hafta sonu olmuş öyle :) poğaçalarda çok iştah açıcı görünüyor canım, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Canım benim bende seni kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. nefis görünüyorlar ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  9. bugün işe gidicem.saat 3.5 civarı.minibüse bir kız bindi.blogda gördüğüm resmine çok benziyordu.ama nedense çekindim sormadım.ama şimdi tekrar baktım da sen değilsin bence.siyah çizgili gömlek,kot şort,sırt çantası.
    sen embirle buluşunca kıskandım valla.dip dibe oturuyoruz da tanışamadık.cumaya ne dersin?
    ebruli1410@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. Pogacaların super gozukuyor ellerıne saglık
    ama ben en cok cıpsının fotografına takılı kaldım
    ne guzel bakıor o oyle
    yer oyku ablası onu yer

    YanıtlaSil
  11. öyküm yapıyım sana da hemen poğaça :) ama ablası o cipsi değil ki :) viski o şeker suratın adı, nasıl oyunbaz nasıl güzel bir hayvan anlatamam :)

    YanıtlaSil
  12. Melek aycam ıyı mı bugun??
    Oksurugu gectı mı
    ona sevgı dolu opucuklerımı gonderıyorum:)
    canım benım..

    YanıtlaSil