8.6.09

Fimo Denemelerim ve Ben :)

Hafta sonu hayli hummalı bir koşturmaca ile geçti desem yeridir. 23 Mayıs'ta düğün hikayelerini çektiğimiz yeni evli çiftin albüm ve fotoğraflarını teslim etmem gerekiyordu. Cuma günü teslim alacaktım albümleri ancak cumartesiye ertelendi. Cumartesi günü sabahtan gittik baskı merkezine. Onlar da albümleri bekliyorlar çünkü albümler Eskişehir'de yapılıyor... Akşam saat 9'da Aşti'de bir otobüsten teslim aldık ve bütün günü bası merkezinde bekleyerek geçirdik...

Tabii bu şartlar altında Pazar gününe sarktı teslimat, ben biraz gerildim. Çünkü herşey yolunda ve zamanında gelişsin istiyorum. Allah'tan pazar günü gençlerle buluştuk ve hiçbir sorun çıkmadı. Herşeyi çok beğendiler, yüzleri gülüyor, e tabii aşkımla benim de ağzımız kulaklarımızda :)))

Eve dönmeden AnkaMall'a uğradık. Ne zamandır yapmak istediğim fimo hamurlarımı aldım :) Bir de artık işleri kolay takip edebilmek için bir pano aldık.

Uzun zamandır dilime dolanan saçlarımı keselim lafına öncelikle son noktayı koyduk :) Aşkımın saçlarını 3, benimkileri de 9 numaraya vurduk :))) İşte karşınızda yeni ben :)

Serhat'ın sınavları devam ediyor. Ders çalışmaya koyuldu. Ben de biraz bilgisayar başında vakit geçirdikten sonra başladım fimolarla oynamaya :)))

Uyuduğumda sabah saat 8:30du :) Uzun zamandır sabahlamamıştım. Ben yaşlanıyorum galiba :))) Ama çok keyifli bir geceydi. fimolarımı öğlen uyanınca fırınladım ve karşınızda ilk fimo denemelerim :) Bakalım beğenecek misiniz? Bunların hepsini hediye olarak hazırladım...





31 yorum:

  1. ayyyy canım benim ne yaptın saçlarına? Sıcaklar seni çok mu bunalttı? Aslında kısa saçı kullanmak kolaydır. Pratik olmuştur.

    Bende merakımdan 2 paket fimo almıştım ama renkler az olunca ne yapacağımı bilemedim :( Hala beklemedeler :)) Senin çalışmalar çok ama çok güzel olmuş, emeğine sağlık canım benim. Öpücüklerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  2. hepsii çok güzel olmuşş özellikle kırmızı burguluyaa bayıldım .)

    YanıtlaSil
  3. Tam yazlık olmuş, saçlar süper:)
    Fimoların ilk deneme olduğuna emin misiniz gerçekten:) Hepsi çok şeker özellikle baştaki yeşil küpeleri çok sevdim.

    YanıtlaSil
  4. Deli kıssss. Rss penceresinden bir oğlan çocuğu gördüm, geldim baktım senmişsin. Bu sıcaklarda ne rahat etmişsindir kimbilir. Bakışlar da saçlar da bebe gibi çıkmış. Yerim ben seni.
    Fimoların harika olmuş. Çok zevkli çoook, bırakamayacaksın uyarayım. Fotoğrafçının çektiği takı fotoğrafı da pek bir güzel oluyor. Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  5. nasıl kıydın saçlarına, aslında yazın iyi olur ben bir türlü kıyamıyorum :) keşke cesaret edip senin gibi kısa kestirebilsem.
    takılar çok güzel olmuş ellerine sağlık :D

    YanıtlaSil
  6. Aycacim ellerine saglik, hepsi cook guzel :)) Bu arada benimde aklimda saclarimi kazimak var, inanilmaz rahat bilirim 2 yil once ben de kendi saclarimi 3'e vurmustum :P Cok Coooool goronuyorsun Aycam :)) Bu arada cipsy ne guzel hala acik renk, benimkisi her gecen gun biraz daha karariyor :)) Oyyy yerim onu, ben onu dugme burnunudan optum :))

    YanıtlaSil
  7. embir'cim işte geldi ankaranın bunaltıcı çöl sıcakları :) e benim saçlar da bukle bukle içinden çıkılmıyor yazın, toplasam bile fayda etmiyor :) rahat oluyor, daha önce de denemiştim :) fimoları denemelisin embirim, sen kim bilir neler çıkarırsın ortaya :)

    YanıtlaSil
  8. irem, teşekkür ederim canım. aslında çok benzemedi birbirine bir burgu diğerine göre biraz geniş kaldı :) ama ilk deneme idare edicez artık :))

    YanıtlaSil
  9. Bizim gibiler, çok teşekkürler :) Gerçekten fimoları ilk elime alışım. Daha önce hiç denemedim, beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  10. Sesi'cim, anladınız artık biraz çatlak olduğumu :) Anneme söyledim dün telefonda kıyametler koptu :)) Babama söylemeye korkuyorum en son kestirdiğimde bir kaç gün bozuk atmıştı :))))

    Fimolar çok keyifli sesi, zaten arada açıp açıp 10 marifette nasıl yapıldığına dair yazılara baktım, en çok senin var zaten :)) Hele fırından çıkarınca aman dedim oldu işte, çocuk gibi sevindim :))

    Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  11. Bahar'cım canım, arada değişiklik gerek:) Sana bi şey diyemiyorum saçların maşallah çok güzel :) Öptümm çok, görüşelim...

    YanıtlaSil
  12. Moonishim inanmazsın aynen kazımak vardı hep aklımda. Hem fotoğraf için de mini bir kurgu olacaktı. Ama gözüm yemedi kazımayı :))) Cipsi'nin annesi senin kuzunun aynısı biliyor musun :) Bizim kız herhalde babasına çekmiş :))))) Öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  13. Naptın kız saçlarına,kökü sende uzar tabii ki de cesaret işi...yakışmış ama deli kız:)) Fimolar da da döktürmüşsün...Hem becerikli hem de cesaretli Ayçacım.

    YanıtlaSil
  14. canım malla'cım valla çok bunalttı sıaklar, hem de değişiklik her zaman iyidir :))) fimoları beğenmene çok sevindim, kocam kerpeye gelmeme izin verdi :) sürpriz yapabilirim bakalım :) haberleşelim, çok istiyorum seni de görmeyi :) öptüm çok

    YanıtlaSil
  15. harika olmuşlar.acayip beceriklisin.eline sağlık.
    bu arada saçların süper.bu sıcakta çok rahat edeceksin.
    seni çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  16. Ohh ne rahat etmissindir o saclarla..Sabahlari yataktan ensem siriksiklam kalkiyorum valla saclar yuzunden ama hayatta o kadar kisa kestiremem ben cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni :)

    Fimolara gelince her el attigin seyi guzellestiriyorsun arkadasim cok guzeller :)

    YanıtlaSil
  17. semra'cımm canım teşekkür ederimm, saçlar valla çok rahat :D

    serpil, nasıl rahatım var ya anlatamam. ama tuhaf bir duygu var. saçlarım sanki topluymuş gibi düşünüyorum bazen. elim saçıma gidiyor tokayı çıkarmak için :)))
    fimo denemelerimi beğenmene çok sevindim kuzum, walla beceriklilikten değil, merak ve heyecandan :)

    YanıtlaSil
  18. fimolar çok güzel olmuş ellerine sağlık.Saçlarda tam yazlık ne rahat edersin şimdi iyi yapmışsın güle güle kullan:) sevgiler

    YanıtlaSil
  19. nurhan ablacım çok teşekkür ederiim :)

    YanıtlaSil
  20. yeni saçların hayırlı olsun.sıcaklar beni de çok bunaltıyor.sen rahat edersin bu yaz.yıka ve çık.
    fimolar çok güzel olmuş.cipsi de çok şirin.biz de minnoşla balkon keyfi yapıyoruz şimdi:)
    giller kedi takvimi yapıyormuş bu yıl da.geçen yıl minnoş çıkmıştı takvimde.cipsinin fotolarından birini yollayabilirsin.şu ağzı açık arka planı siyah resim süper olur mesela.bilgi:www.giller.com.tr

    YanıtlaSil
  21. oyy balkon keyfi ne güzel :) dün balkon kapısına sineklik taktık. o yüzden benimki bana küs, salonda uyuyor numarası yapıyor :) giller'e hemen bakıyorum, saol canım söylediğin için :) öpüyorum.

    YanıtlaSil
  22. aaaaaaa Ayça'm ne oldu saçlarına:)))
    Ben de 10 sene önce aynı şeyi yapmıştım ama kıvırcık olunca cinnet geçirdim uzamıyor ve lahana kafa olarak dolaştım uzun süre:)))
    güle güle kullan, bi de renkli boyasana süper olur!!!

    YanıtlaSil
  23. Ful'cüm walla bi deliliktir yaptım işte :))) E ben de bonus olucam uzarken :))) Boyamak benim de aklımda ama du bakalım :) Sana fotoğraf yolladım maille, aldın mı?

    YanıtlaSil
  24. ay ben 1 haftadır maile bakamıyorum:(
    dur bibakim hemen,
    istanbula geliosun demek:))
    bi şu işleri yoluna koyarsam bi görüşelim mi:)))))

    YanıtlaSil
  25. hemen bak mailine :) bakalım beğenecek misin :)
    görüşelim sen müsait olursan, haberleşiriz yine :)

    YanıtlaSil
  26. aaa şaştım kaldım bu ne hamuru böyle heryerde bulunurmu herkes yapabilirmi ne olur anlar bana ben de yapmak istiyorum bayıldım ellerine sağlık
    saçlarda çok marjinal olmuş cesaretin için kutlarım seni
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  27. merltemcim :) ben office one store'dan aldım, büyük kırtasiyelerde ve bildiğim kadarıyla hobi malzemeleri satan yerlerde var. nehirle birlikte çok güzel şeyler yaparsınız siz :) öptüm çok

    YanıtlaSil
  28. doğrusu ben cesaret edemzdim o kadar kısa kestirmeye çok cesursun ama çok rahat edeceksin bende hep toplamak zorunda kalıyorum
    fimolar çok güzel olmuş parıltılı görünüyor içine birşey mi kattın yoksa kendiliğinden mi

    YanıtlaSil
  29. Gece'cim, farketmeden almışım :) 2 tanesi simli çıktı ve sonuç da çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  30. Cesur kız, güle güle kullan saçlarını :) Bu arada fimolar çok cici görünüyor :)

    YanıtlaSil