11.6.09

FikriMühim ve Exsir



Günaydııın,

Dün FikriMühim'den gelen paketle çok heyecanlandım. İçinden çıkan Exsir Sanitizer, %100 Bitkisel Sebze-Meyve Arındırma Konsantresi.

Şimdi bu Exsir ne işe yararmış hemen onu sizinle paylaşayım. Sebze ve meyveleri, her tür mikrop, böcek ilacı, parafin ve gübre kalıntısından arındırıyor. İlk duyduğum da benim de aklımda şüpheler vardı. Ancak elime ulaşıp da tüm bilgileri, içeriğini okuyunca ve uygulayınca şüphe falan kalmadı aklımda. İnanılmaz bir ürün.

İçeriğindekiler şöyle; mısır ve hindistan cevizi yağından elde edilen yüzey aktif madde, şeker pancarından elde edilen organik asit, bitkilerden elde edilen organik çözücü, ylang ylang yağı, tarçın yağı, beyaz sirke ve su. Yani tamamen bitkisel.

Akşam 1 lt suya yarım ölçek Exsir ekleyip, salata malzemelerimi yıkadım. Çok fazla vakit almıyor. 2-3 dk beklemesi yeterli suda. Suyu sizin için fotoğrafladım. Kabın dibindeki tortular fotoğrafta maalesef çıkmadı ama yüzeydeki siyahlıkları siz de göreceksiniz. İnanın suyu görünce içim kalktı. Salata malzemelerinden bu kadar atık çıkıyorsa, sebze ve meyveleri düşünemiyorum. Son olarak suyla durulayıp salatamı yaptım.

Bundan sonra mutlaka kullanmayı düşünüyorum Exsir'i. Siz de denemelisiniz.

8 yorum:

  1. ayçacım son haftalarda ben de çok duydum exsiri.baktım ki üreten kemal kükrer, gözüm kapalı alırım. güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Aynı kampanyaya ben de katıldım fakat ürünler elime ulaşmadı henüz.
    Yazdıklarınızı okuduktan sonra şimdi daha bir merakla beklemeye başladım.

    YanıtlaSil
  3. marketlerde bolca gördüm ama daha denemedim bakalım?

    YanıtlaSil
  4. Delfina'cım, günümüzün virüsleri, ilaçlama teknikleri canlıya çok ciddi zararlar veriyor. Alıp deneyince sebze üzerindeki renk farkını da göreceksin. Teşekkür ettim, sen de güle güle kullan :)

    Bizim gibiler, umarım en kısa zamanda kargon ulaşır eline ve sen de farkı görürsün :)

    YanıtlaSil
  5. Gece'cim denenebilir. Ben gelirken sana denemen için küçük bir kap getirebilirim istersen.

    YanıtlaSil
  6. reklamlarda gördüm ama ilk o suda yıkandıktan sonra tekrar yıkanıyormu?

    YanıtlaSil
  7. tekrar duru suyla yıkanıyor canım

    YanıtlaSil
  8. Bu ürünü ben de merak ediyorum güzel bir fikir gerçekten.

    YanıtlaSil