6.3.09

Cuma Akşamı

Bütün bir gün ortalarda yoktum di mi:) Yorumlarınızı şimdi onaylayabildim.

Desteğiniz öyle mutlu ediyor ki beni anlatamam... Bütün iyi dilekleriniz için sizlere minnettarım. İçten dilekleriniz bana heyecan veriyor :) Ayrıca 10 marifete ya da bloglarınıza ekledikleriniz bana yeni fikirler veriyor. Hayatımda olduğunuz için çok mutluyum, iyi ki varsınız, iyi ki yanımdasınız... Hepinizi çok seviyorum...

Dün öğleden sonra yeni bir çantaya giriştim. Henüz tamamlanmadı. Yarın bir aksilik olmazsa bitireceğim.

Bugün sabahtan Serhatla çıktım. Onun servisiyle Emek metrosuna, oradan da Maltepe'ye gittim. Ürün fotografçısı bir arkadaşım var. Bir firmanın, mobilya çekimi için yardıma ihtiyacı varmış. Beni de çağırmıştı. Sitelerde bir firma. Mobilya tasarımları gerçekten çok başarılı.

Mobilya çekimi maalesef herşeyin bir arada olduğu showroomlarda yapılamaz. Bu şekilde çekim yapanlara da biz ürün fotografçısı gözüyle bakmıyoruz. Bu nedenle, firma sahibine istediğinin olamayacağını göstermek için ekipmanlarımızı kurduk. Işıklarımızı ayarladık. Deneme çekimleri yaptık. Sonunda bilgisayara fotografları aktarıp, gösterdiğimizde onların da istediğinin çıkamayacağı anlaşılmış oldu. Gayet anlayışlı bir beyefendiydi. Ne demek istediğimizi ve bu şartlarda yapacağımız çekimin içimize sinmeyeceğini anladı.

İşimiz saat 15:00 civarı bitti. Ben de Bahçeli'ye Serhat'ın yanına geri döndüm. Hayli de eşya olduğu için yanımda resmen daireye kendimi attım :)) Servisle birlikte yine eve döndük. Yanımda ekipmanlar olmasaydı el işlerim için malzeme bakacaktım. Olmadı. Yarın Serhatla birlikte gidip bir şeyler alacağız.

Hafta sonu şehir dışından bir arkadaşımız misafir gelecek. Haftaya da teyzem eğitim için Ankara'ya gelecek inşallah. Allah misafirimizi eksik etmesin. Birileri gelsin bizi ziyaret etsin. Biz gidemiyoruz. Bari onlar gelsin di mi :)

Teyzeme bir de sipariş verdim,gelirken getirecek. Kuru Kahveci Mehmet Efendi'nin Mısır Çarşısındaki şubesinden taze kahve istedim :))) Ne yapayım o taze kahve kokusunu inanılmaz özlüyorum...

Şimdiden hepinize sevdiklerinizle mutlu bir hafta sonu diliyorum. Kendinize iyi davranın. Kocaman öpücükler :))

9 yorum:

  1. bende o kahve kokusuna hastayım.her çarşı ziyaretimde alıyorum.
    iyi bir haftasonu dilerim...

    YanıtlaSil
  2. senin dükkana bayıldım arkadaşım....

    YanıtlaSil
  3. Canim simdiden mutlu hafta sonlariii :)

    YanıtlaSil
  4. kandilin ve kadınlar günün kutlu mutlu olsun:) sevgiler...bol köpüklü mis kahve içmeler..aman içerken beni düşünmeyi unutma öptüm..

    YanıtlaSil
  5. okudum ama neden yazmamışım buna kolaylıklar diliyorum kandilin de mübarek olsun

    YanıtlaSil
  6. Canım benim
    kolay gelsin sana
    Moonsuna gönderdim ama sana yollamak neder aklıma gelmedi benim. Çok üzüldüm şimdi
    Nezaman istersen söyle
    alıp gönderebilirim sana
    Sevgiyle kal
    Herşey gönlünce olsun

    YanıtlaSil
  7. Ayçacım Kuru Kahvecinin sokağı benim mekanım arkadaşım, pastamalzemecileri o sokakta:)) İstersen bir daha ki sefere ben sana alıp kargo ile gönderirim. Bir yorum yeter:)) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. yetenekli arkadaşım benim,
    bol bol ilham perisi gönderiyorum sana:)
    daha nice cici çantalar, kolyeler yapacaksın:)

    YanıtlaSil
  9. huhu komşuuuuuu nerdesin?

    YanıtlaSil