20.11.08

Bez Bebek

Bizim zamanımızdaki bez bebeklere benziyor :) Şimdiki kızlar böyle süslü olmayanını pek sevmeyebilir :)) Biraz allanıp pullanabilir, pullar, boncuklar, kurdeleler vs... Martha Stewart'ın sitesinden buldum. Yapım aşamalarını tek bir karede birleştirdim :)


4 yorum:

  1. Merhabalar, zamane çocukları için oyuncak çok haklısınız ama yine de el yapımları bir başka güzel oluyor, hele kendi verdikleri siparişler gerçekleşirse bayılıyorlar.
    (rss inizi eklemek istedik fakat agustos ayındak yazınız görünüyor bir sorun var sanırız.)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çocukla çocuk, sizi burada gördüğüme çok sevindim. rss ile ilgili sıkınıtıyı bir türlü çözemiyorum :( epeydir düzeltemedim. en sonunda rss ile ilgili "biri bana yardım etsin" başlığı açacağım galiba :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. MS idolüm zaten bacım ya hey gidi hey değil mi nereden nereye geldi dünay. Bu arada Ayçam kıyamam sana ben ya çok şekersin yakın olsan yapardım sana mercimek köftesi inan gelir yersin ama gelince sözüm olsun ne dersin :)

    YanıtlaSil
  4. craft womanım,ya sen ne paylaşımcı deli bi insansın, canım benim inan yapmış kadar oldun :) İstanbul'a geldiğimde mutlaka haber vericem sana :) tabii bu arada Martha Stewart Fan Club kurabiliriz :))) Ben de hastasıyım ablanın:)

    YanıtlaSil