1.8.08

Kolaj Dosyalarım






Benim biricik kolaj dosyalarım işte burada :) Kolaj yapmayı öğrendiğim günden beri çok seviyorum. İlkokulda teknik resim derslerimiz vardı, bu dersler orta okul bitene kadar devam etti. Muhteşem bir öğretmenimiz vardı, Nusret bey. Teknik resim, çizim ve pek çok materyal yapımını bize o yaşlarda büyük bir sabırla öğretti. Dosya yapmak bana o zamandan kalma bir alışkanlık. Kolajla süslemek ise tamamen kendi fikrim :)

Kullandığım malzeme sadece kuşe kağıda basılmış kadın dergileri :) Elbette dosyayı yapmak için mukavva kullanılır. Ben sadece evde her zaman bulabileceğim malzemeleri tercih ediyorum. Derginin ön ve arka kapağını bir kat daha dergi sayfasıyla önlü arkalı kapladıktan sonra, karşınıza kaba haliyle bir dosya çıkıyor. Ardından dergiden istediğimiz fotoğraf ya da logoları, hatta sloganları kesip doğaçlama yapıştırıyoruz :)

2 yorum:

  1. sevgili ayça ankarada olduğunu blogundan öğrendim.ben döndüğümde istersen görüşelim.paylaşımlarını 10marifetten izliyordum,burayı da takibe aldım.sevgiler nalana
    not:sık yorum almak istiyorsan kelime doğrulamayı kaldır insanı çok zorluyor bunlar

    YanıtlaSil
  2. sevgili nalan kelime doğrulamayı bilmiyordum, tekrar kontrol edip düzelteceğim, teşekkür ederim. döndüğünde 10 marifetten mesaj atarsan görüşebiliriz. sevgiler.

    YanıtlaSil