24.8.10

Selime-Ihlara

Cuma akşamı başlayan yolculuğumuz dün akşam evimizde sonlandı :)

Biliyorsunuz işlerin yoğunluğu, kedilerin fazlalığı sebebiyle bu yaz tatil bize haram oldu. O yüzden bu hafta sonunu kendimize ayıralım istedik. Sağ olsun Ali bizdeydi ve evimize, kedilerimize göz kulak oldu. Hatta Cipsi'nin ikinci doğumuna ebelik yaptı :)))
Neyse gelelim Aksaray'a gidişimizin ilk sebebine. 2 hafta önce Elif annenin de maddi desteği ile bir araba aldık, 2001 Palio. Araba Aksaray'dan alındığı için gidip getirmek gerekiyordu elbet.

Cuma günü ilk defa gördük arabamızı. Nasıl aldınız demeyin, Serhat'ın annesi ve dayısı her türlü inceleyip, sanayiye de götürüp baktırmışlardı arabayı :D
Gezmeye C.tesi sabah başladık. Aksaray ile ilgili sizlerle daha sonra çok detaylı paylaşımlarım olacak. Çünkü çok farklı bir şehir...

Selime ile başladık;

İlk fotoğraf Selime Sultan Türbesi









Oradan Ihlara Vadisine, güzel bir kahvaltı yaptık vadinin hemen üstündeki mekanda;




Bu "arızalı fotoğrafımı" da sizlerle paylaşmaktan gurur duyduktan sonra, bugünkü gezi foto-yazımıza ara verip, arkası yarın diyorum :))))

Yarın; Manastır vadisi ve kara kaçanlar :)

3 yorum:

  1. Yıllardır tanıyor gibi kanım kaynıyor Ayça sana ya,arıza foto ile iyice pekişti.:))Kazasız belasız en güzel günlerde kullanın inşallah arabanızı.

    YanıtlaSil
  2. ne guzel ne keyifli bir yazi olmus bu boyle :)
    resimlerdeki gunes icimi isitti resmen :)

    YanıtlaSil
  3. canım kazasız belasız kullanın arabanızı.hayırlı uğurlu olsun.biz de bu hafta sattık:(

    YanıtlaSil