2.8.10

Hafta Sonundan Kısa Kısa 2

Pazar sabah erkenden evden çıktık. Neden mi? Ne işiniz var kızım sabahın köründe sokaklarda dediğinizi duyar gibiyim :)))
Yonca Gıda'nın Ankara İçkale Otel'de düzenlediği kahvaltı etkinliği için efenim bu yollara düşüş :) Bu etkinlikten nasıl mı haberim oldu. Bir demlik sohbet (sevgili sevil hanım)'den bir mail aldım ardından, bir telefon görüşmesi yaptık. İş yoğunluğumdan kesin bir cevap hemen veremedim.


Açıkçası biraz da tereddüt ettim. Çünkü yemek blogları ile hiçbir bağlantım yok. Takip ettiklerim genelde özel gün pasta-kurabiyesi tasarlayıp hazırlayan arkadaşlar oluyor.
Sonuçta pazar günkü çekimimizin saati, yeri kesinleşince Sevil hanımla görüşüp, Serhatla birlikte geleceğimizi bildirdim.


Salondan içeri girdiğimizde kimsecikleri tanımadığım için önce biraz aval aval bakındım ama saolsunlar Yonca Gıda Halkla İlişkiler sorumlusu Merve Hanım ve Sevil Hanımlar beni karşıladı. Boş bir masaya oturmamız önerildi. Ama bu anlamsız olacağından yer olan bir masaya geçtik ki çok da iyi olmuş :))) Çünkü tam karşımda Sergun oturuyordu, eşi ile birlikte :D
Bizim eşlerin sohbet muhabbet ve hafiften geyik modları ile hayli eğlendik :D



Tabii bu arada sağa sola bakıyorum, görmem gereken bir diğer kişi için. Allah'tan sergun yardıma yetişti ve Anne Kaz şurada oturuyor dedi. Bingo! :)
Bu kahvaltı mailinde gördüğüm 2 tanıdık isimden biri sergun diğeri ise anne kazdı :) İkisi ile de tanışma fırsatını yakaladım. Ancak Anne Kaz ile istediğim kadar sohbet etme şansımız olmadı. Çünkü bizim yetişmemiz gereken bir çekim vardı ve Yonca Gıda'nın hediyelerini alıp koşarcasına ayrıldık salondan.


Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Özellikle hediye olarak kanola yağı vermeleri beni çok mutlu etti. Uzun süredir teredditlerimden alamamıştım. Üzerinde Ayşe Tüter adı ve resmi olunca daha da bir güvendim :)



Sonrasında Altınpark'ta yeni çifti beklemece ve bir dış mekan çekimi...




Çekimden sonra İzmir'den gelen arkadaşımız Süleyman ile Ankamall'da buluştuk.





İlk müsait zamanımda, Ankamall'ın orada kurulmuş lunaparkta çektiğim fotoğrafları paylaşacağım.

Artık uyku zamanı, hepinize iyi geceler...

4 yorum:

  1. şekerim güzel bir etkinlikde sevdiğin arkadaşları görmüş olmana çok sevindim..!!!

    YanıtlaSil
  2. Bu ne hareket anacım, buralarda hayat pek bi yavaş, Ankara burnumda tüttü nedense:))

    YanıtlaSil
  3. ayçacım beni kırmayıp geldiğin için teşekkür ederim.
    kısa bir konuşmamızda olsa ne kadar şeker biri olduğun yansımıştı yüzüne
    inş. bir gün başka bir organizasyonda yada bir buluşmada görüşmek dilegiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ayça selamlar tatlım seninle tanışmak güzeldi.hatırlıyorsun beni değil mi.hatırlamazsam kızarım ama:)).güzel bloğunu epeyce gezdim.hoş bi günlük olmuş sevgiler...

    YanıtlaSil